Where we shopped – Stockholm

Hei ihanat. Tänään ajattelin tehdä hieman postausta siitä, että missä ostoskaduilla ja kaupoissa kävimme Rosan kanssa kun olimme Tukholmassa.

IMG_9990

Yövyimme siis Hotel Drottning Kristina nimisessä hotellissa. Hotellin sijainti ei olisi voinut olla parempi – n. 5-10min kävelymatka kaikille kauppakaduille ja suurimpiin ostoskeskuksiin ja sitäkin nopeammin pääsi kätevästi pyörällä (se oli tosin vähän pelottavaa haha). Hotelli oli todella hyvä – aamupaloja ja palvelua myöten.

IMG_9993

IMG_9991

Seuraavaksi ajattelin vain yksinkertaisesti luetella suurimpia ostoskatuja ja muutamia kauppoja jotka sieltä löytää:

  • Hamnagatan: NK (ostoskeskus), Zara
  • Regeringsgatan: Gallerian (ostoskeskus) sisältää mm. H&M, Topshop, Monki, Kicks, BikBok ja River Island
  • Biblioteksgatan: Urban Outfitters, Sephora
  • Kungsgatan: American Apparel
  • Drottninggatan: Weekday, Zara

IMG_9992

Nämä mainitut kaupat olivat ainakin itselleni ja Rosalle sellaiset, joissa halusimme käydä. Ainakin Urban Outfitters teki meihin suuren vaikutuksen – siis kaupan osalta. Se on varmasti tähän mennessä kaunein kauppa, jossa olen käynyt. Vaikka kuinka ihana se olikaan, emme löytäneet sieltä mitään vaatteita (oudointa ikinä). Jos ette ole ennen käyneet missään UO:n kaupoissa haluaisin myös mainita, että siellä myydään vaatteiden lisäksi kaiken näköistä pientä ”sälää” jotka ovat ihan hurjan söpöjä ja hauskoja. Itse ostin kyseisestä kaupasta maailman suloisimman mukin ja avaimenperän (lameee, tiedän).

Brandy Melville kauppa oli valitettavasti meille pettymys. Tuntui, että kaupassa olisi ollut ehkä n. kahdeksan eri vaatetta myynnissä, mutta sitä myytiin vain kaikilla mahdollisilla väreillä mitä maailmasta löytyy. . . Toivottavasti tulevaisuudessa heillä olisi hieman enemmän valinnanvaraa.

Tästä huolimatta matka oli muuten onnistunut. Kysykää jos haluatte saada vielä jotain lisätietoa matkasta 🙂 Toivottavasti tästä oli apua jos joku teistä on lähdössä pienelle reissulle Tukholmaan x

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Where we shopped – Stockholm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s