What a weekend

IMG_0168

IMG_0172

IMG_0167

IMG_0170

IMG_0166

IMG_0169

IMG_0171

IMG_0173

Hei ihanat! Anteeksi jälleen kerran näistä parista hiljaisesta päivästä. Perjantaina olin siis Ruisrockissa ja siellä oli ihan kivaa. Joo – ihan kivaa. En ole rehellisesti sanottuna mikään Ruissi fani, vaikka tuntuu siltä että pitäisi olla kun kerran Turusta tulen, mutta jokin siinä ärsyttää itseäni suunnattomasti. Ainakin suuret ihmisjoukot ahdistavat minua, joten syy voi piillä siinä. Olen huomannut, että nykyään suurin osa nuorista eivät edes mene katsomaan artisteja vaan he tulevat sinne juomaan. Tämä ainakin ihmetyttää minua. Loppujen lopuksi kunhan kaikilla on hauskaa niin kaikki on hyvin! Eilen sitten lähdimme Hämeenlinnaan perhetuttavan lapsen häihin. Oli tosiaan niin kauniit häät ja meillä oli todella hauskaa. Hääparin häämatkasuunnitelmat ovat aivan unelma: Amerikassa eri osavaltioissa kiertelyä pari viikkoa ja sitten viikko Barbadoksella – AHH.

// Hi lovelies! I’m, once again, very sorry for these quiet past few days. I went to this festival called Ruisrock on Friday and I had an ”OK” time there. And yes – just ”OK”.  To be honest I’ve never been a fan of Ruisrock, and I feel like I should be because the festival is held here in Turku and I come from Turku, but something about that festival simply annoys me. I know that huge human crowds make me feel uncomfortable, so that might be the reason. I’ve also noticed that many young people nowadays don’t even go and watch the artists – they just go there to drink. This amazes me quite a lot. But as long as everyone is having fun it’s all that matters! And yesterday we left to Hämeenlinna where we attended to a wedding. The wedding was beautiful and we had a lot of fun. And the wedding couples wedding trip is to die for: visiting different states in America for a few weeks and after that a week in Barbados – AHH.

Nora

6 kommenttia artikkelissa “What a weekend

  1. Ite olin siellä nyt ekaa kertaa mut mä ainakin tykkäsin. Voi olla et johtu siitäkin etten juonut, niin järki pysys hyvin päässä ja pääosin meninkin sinne vaan niiden artistien takia! Mut muakin ärsyttää se, et melkeen kaikki ja vielä alaikäsetkin juo siellä niin hitosti, en tajua miks ihmiset haluaa maksaa känneistä niin paljon :D!!

    Tykkää

  2. Ai että muakin ärsytti ruississa ryyppäävät teinit ja liian täyteen ahdettu festarialue niin paljon!! En muista että meno olis viime vuosina ollut yhtä paha kuin tänä vuonna, puhuttiin kavereiden kanssa että taitaa jäädä ruissi ensi vuonna välistä kokonaan. Miten kukaan haluaa maksaa itseään festareille sisään ihan vaan päästäkseen juomaan?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s