A fairytale wedding

IMG_0236

IMG_0237

IMG_0238

IMG_0240

IMG_0242

IMG_0243

IMG_0241

IMG_0244

IMG_0245

IMG_0246

IMG_0247

Hei ihanat. Tässä olisi hieman kuvia niistä aikaisemmin mainitsemista, Hennan ja Iiron, häistä. Häät olivat siis Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. Koko ohjelma vihkimisestä jatkoihin tapahtui samassa osoitteessa. Nämä olivat itselleni ensimmäiset ”kunnon” häät joissa olen ollut. Olen siis viimeksi ollut häissä n. 3- vuotiaana joten niistä häistä ei hirveästi ole muistikuvia. Koko helahoito oli todella onnistunut sekä ympäristö ja tila – puhumattakaan morsiamesta – oli todella kaunis. Oli ihana nähdä ihmisiä iloisina tanssimassa ja seurustelemassa – ja ihan syystäkin. Itse vain en siihen täysillä pystynyt, koska selkäni alkoi sitten juuri kyseisenä viikonloppuna temppuilemaan.

Ihanaa ajatella, että tulevaisuudessa tulee olemaan vielä monet häät (jos minut siis niihin kutsutaan) – mukaanlaskettuna myös omani! Näiden häiden jälkeen alkoi tietenkin vähän oma mopo karkaamaan näissä hääjutuissa; ”Sitten kun me mennään häämatkalle. . . Sitten kun me mennään naimisiin. . . Sitten ku suunnitellaan häitä. . .”. Noh kaikki aikanaan.

Onnea vielä tuoreelle parille sinne maailman toiselle puolelle (Vegasiin siis. . . Joo mä tuun sinne ihan just perässä) x

// Hi lovelies. Here is some photos from that wedding I talked about few days ago. The wedding was held in Vanajanlinna in Hämeenlinna. And the whole program, from ceremony to partying, happened in that same address. This was the first ”real” wedding I’ve ever been to. Well, I’ve been once before but I was 3 years old so I don’t remember much from that. The whole thing was done really well and everything – from spaces and location to bride – was so beautiful. I loved seeing people that happy – and for a good reason. I had a hard time making myself happy – my back decided to act up just on that weekend.

It’s so lovely to think all the weddings I’m going to attend in the future (if I’m going to be invited) – including my own! After this particular wedding this whole wedding stuff overwhelmed me in a certain way; ”When we are going to our honeymoon. . . When we’re going to get married. . .  When we’re planning the wedding. . .”. Well, this will take it’s own time.

But again a huge congratulations to the happy couple to across the world (to Vegas. . . Yes I’ll be there in a few days with you guys don’t worry) x

Nora

4 kommenttia artikkelissa “A fairytale wedding

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s