All smiles

IMG_0391

IMG_0385

IMG_0387

IMG_0389

IMG_0388

IMG_0383

IMG_0390

IMG_0384

IMG_0386

Hei ihanat. Kävin tänään laittamassa kynnet pitkästä aikaa. Tietenkin kävin For You kynsisalongissa (click) ja tyttö nimeltä Heli teki ne jälleen. On kyllä aivan ihanat kynnet, olen tuijotellut niitä koko päivän haha! Kynsienlaiton jälkeen hain Minnan ja menimme Kuuvuoren portaille tekemään pientä treeniä. No pieneksi se ei jäänyt – rökitimme itseämme aika kovasti mutta lyhyen ajan aikana. Ja palkitsimme itsemme tietenkin Tintån pizzoilla nyt illalla 🙂 Vaikka sää oli aivan hirveä päivällä, oli mukavaa syödä ulkona ilta-auringonpaisteessa. Toivottavasti teillä oli mukava päivä x

// Hi lovelies. I got my nails done today, after a long time. And of course I got them done at For you nail salon and a girl named Heli did them once again. I love my new nails so much, I’ve been staring at them for this whole day haha! After the nails were done I went to pick up Minna and we went to do this little outside workout thing to a place called Kuuvuori. Well it actually wasn’t that ”little” after all – we gave ourselves quite a hard time there but in a short amount of time. And of course we rewarded ourselves with some pizza in the evening in this restaurant called Tintå 🙂 Although the weather was horrible during the day the sun was shining in the evening so it was nice to eat outside. I hope you had a lovely day x

Nora

6 kommenttia artikkelissa “All smiles

 1. Hei pystytkö sanomaa mistä H&M:stä löysit tukholmasta noi real techniqueusin siveltimet? Ite kans menossa tukholmaan päiväks kohta ja meinasin ettei kaikkia kauppoja tarvis kiertää! 🙂

  Tykkää

 2. Hei wau mikä postaus ihanasti sointuvat värit ja kuvat yhteen! Kaikki noudattaa kivasti samaa linjaa ja kaikista parhainta on kjn kuvia on runsaasti!! Myös videot on ihanan pitkiä niitä on mukava katsella!
  Milloin santeri lähtee armeijaan vai joko on lähtenyt? Mitä mieltä olet siitä?

  Tykkää

 3. Toi laukku on vaan niin ihana..ja tää blogi myös. Oon saanu sulta paljon inspiraatiota asuihin ja meikkeihin, joten kiitos siitä. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s