An angel sent from heaven

IMG_0423

IMG_0424

Heissan älsklingaaaar. Pääsin juuri hetki sitten kotiin joten ajattelin pikaisesti jakaa tämän yhden tuotteen kanssanne. Lähdimme eilen käymään Rosalien kanssa Helsingissä pienellä shoppailureissulla ja saimme onneksi nukkumapaikankin isosiskolta ja hänen poikaystävältään. Tämä on siis kasvojenpesutuote ja koska tämä on Lushilta, on tämä 100% luontaista. Olen kuullut monia todella hyviä arvosteluja tästä kyseisestä tuotteesta, joten ajattelin itse laittaa sen testiin. Myyjä kertoi, että tämä tasapainoittaa kaikkia eri ihonlaatuja; esim. hillitsee rasvaista ihoa tai kosteuttaa kuivaa. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä (vein nämä kaksi viimeistäkin hyllystä hehe)! Onko teistä kukaan kokeillut/käyttää tätä tällä hetkellä? Mitä mieltä te olette?

ps, kuvaan huomenna uuden tutoriaalin – haluatteko ihan koko jutun alusta loppuun vai vain silmämeikin?

// Hello lovelieeees. I just got home a few minutes ago and I thought I’d quickly show you this one item I purchased. Me and Rosalie went to Helsinki yesterday to do some shopping and luckily we got to spend the night at my big sister’s and her boyfriend’s. So this is something you use to wash your face with and because this is from Lush it’s made of 100% natural ingredients. I’ve heard many positive reviews about this product so I thought I’d test it myself. The woman who sold this to me said that this helps to balance all skin types; for example if you have oily/greasy skin this will make it less like it or if you have dry skin this will moisture it. I can’t wait to try this (these were the last  two on the shelf hehe)! Have any of you tried this/is currently using? What do you think about this?

Nora

12 kommenttia artikkelissa “An angel sent from heaven

  1. Ainakin L’orealin Lumi Maqigue (tai miten kirjoitetaankaan) sopii hyvin sekä öljyiselle että kuivalle iholle 🙂 eli sopii hyvin mattamaisen tai kuultavan meikkivoiteen alle! Pidän itse siitä paljon, tai sitten MACin prep + prime rasva 🙂

    Tykkää

  2. Oot jo aika monessa tutorialissa näyttänyt perusteellisesti kaiken, että varmaankin se silmämeikki riittää 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s