I knew there’d be trouble…

Hei ihanat! Ajattelin nopeasti vain ilmoittaa, että miksi en päässyt eilen laittamaan postausta ja miksi tänäänkään ei tule sellaista kunnollista. Koneessani on nyt joku ihme vika ja yritän päästä editoimaan videotani ja kuviakaan se ei nyt jotenkin suostu käsittelemään. Teen postauksen tietenkin heti kuin mahdollista x
// Hi there lovelies! I thought I’d quickly explain you guys why I haven’t been able to do a post yesterday and why I’m not able to do a proper one today either. My laptop is having some sort of issues so I’m trying to edit my video and my laptop isn’t working with my photos now either. I’ll do a post as soon as I can x 


Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s