Less is more

Tässä nyt olisi hieman uutta tutoriaalia. Ja tosiaan tuona päivänä ei mennyt mikään putkeen ärsytti niin paljon haha x) Kaikki tuotteet joita videolla käytän on lueteltu videon alla olevaan boxiin. Älkää unohtako HDta! x

// Here is new tutorial for you. I’m sorry I don’t have the time to put subtitles in it. But every product I used in this video is mentioned in the box below the video.

Nora

17 kommenttia artikkelissa “Less is more

 1. Hmm… No ainakin hyvä primer, meikkivoide,peitevoide,puuteri,poskipuna,ripsiväri ja jos käytät kulmissa jotain ni sellainen yms. Ja myös joku neutraalin värinen luomiväri paletti 🙂 jos et ole just sellainen hirveä meikkihamstraaja kuin minä niin noissa kannattaa panostaa laatuun!

  Tykkää

 2. Heippa! Ai että, nyt on niin hyviä meikkivinkkejä! Varmasti yritän ottaa mallia noista videoista. Olet tosi kaunis. Sulla on valtavasti meikkejä, siveltimiä yms., mutta jos sun täytyis antaa vinkkejä tällaiselle ”meikkaan aina liian vähän ja en osaa panostaa meikkiin” -tyypille, mitä tuotteita ehdottomasti suosittelet hankittavaksi? Mistä tilaat meikkisi? Mun täytyis saada tilaukset tulemaan ulkomaille…

  Tykkää

 3. Menee n. Vähän yli tunti – 2h. Ja tämä sisältää siis kaikki nuo kolme! Ja joo lisään, on täytynyt käydä ostamassa tummempaa meikkivoidetta viime viikonlopusta saakka kun laitoin tämän nykyisen rusketuksen mutta en ole ehtinyt

  Tykkää

 4. Miten kauan sulla menee yleensä laittautua, kun lähdet ulos? Kauanko aikaa kuluu meikkaamiseen, hiuksiin ja vaatteiden valitsemiseen?
  Lisäätkö kasvoihisi aina meikkivoiteen, sillä jos et niin ero kasvoissasi muuhun kroppaan verrattuna on huima, mutta kuten sanoit omapahan on asiasi.

  Tykkää

 5. Moikka! Osaat todella taitavasti meikata ja pisteet siitä! Mua huolestuttaa kuitenkin toi sun itseruskettava ja se että se ei nyt näytä hyvälle. Kätesi ovat kämmenistä valkoiset ja ranteet sekä sormien välit todella oranssit ja tummat. Se näyttää todella rumalle kun muuten olet kauniisti laittautunut. Sitten mietin kasvojasi: lähdetkö aina meikattuna joka paikkaan koska kasvojesi ja muun vartalon väriero on tosiaan erittäin huima niin kuin kerroit! Eikö nyt vähän kannattaisi miettiä uudelleen ir:n käyttöä kun moni selvästi ottaa sinusta mallia muotiasioissa. Ja sanon tämän siksi koska oikeasti se ei ole enää kaunista.

  Tykkää

 6. Tosi kiva video taas! Tee pia uus, en muista onks sul jo jotain meikki suosikit tai must have tuote juttu , jos ei oo nii tee sellanennn!!!! 🙂

  Tykkää

 7. Oon ollu ja ei se itseasiassa mulla ainakaan kovin helposti rasvotu, kannattaa laittaa vaikka kuivashampoota päivän aikana jos näin käy! Ja itse käyn joka aamu suihkussa ja saan laitettua sen föönillä ja suoristusraudalla. Ja aina silloin tällöin pidän nutturalla ja se näyttää mielestäni tosi hyvältä!

  Tykkää

 8. Ootko ollu tyytyväinen otsatukkaan? Rasvottuuko se helposti ja onko se helppo saada aamusin malliin? Entä pidätkö usein hiuksia kiinni otsiksen kanssa? Tosi ihanaa jos vastaisit, menin nimittäin leikkaamaan otsatukan ja nyt jo vähän kaduttaa.

  Tykkää

 9. Sun videoita on vaan niin kiva katsoa, kun oikeesti osaat meikata. Päivän piristys!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s