Windy hair

IMG_0555

IMG_0556

IMG_0557

IMG_0554

IMG_0558

Hei ihanat, tässä olisi hieman asukuvaa parin päivän takaa. Koko some homma on jäänyt minulta nyt kahtena viime päivänä vähän vähälle, koska S tuli takaisin Amerikasta ja ollaan oltu nyt vain ihan rauhassa kahdestaan. Huomenna menemmekin itseasisssa Linnanmäelle joten toivottavasti sääennusteet pitävät paikkaansa. En usko, että siitä reissusta tarvitsee tehdä mitään erityistä postausta, mutta ajattelin silti kameran ottaa mukaan! 🙂 Yritän tulla tekemään lauantaina hieman postausta x

// Hi lovelies, here is few outfit pictures from few days ago. I’ve been using so little social media for these past few days – S came back from America so we’ve just been together without anything else. Actually we’re going to this amusement park called Linnanmäki tomorrow so I’m hoping the weather will be as good as promised. I don’t think that I’d have to do a post about that but I’m still going to take my camera with me! 🙂 I’ll try to come and do a post on Saturday x

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Windy hair

  1. Hei voisitko laittaa aina postauksiin mistä oot ostanu noi vaatteet ettei tarvii aina kysellä?:D Mut mist toi ihana paita on?:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s