Pop of blue

IMG_0614

IMG_0615

IMG_0620

IMG_0617

IMG_0616

IMG_0613

IMG_0621

Hei ihanat. Arrghh tämä päivä on ollut 65% aivan ihana ja 35% aivan hirveä. Herättyäni söin aamupalan ja päätin ruveta lukemaan erästä kirjaa, jonka isäni osti minulle pari viikkoa sitten (tästä kirjasta lisää myöhemmin). Se kirja on todella inspiroiva ja antaa sellaisen fiiliksen, että ”hitto sentään, nyt mä teen vaikka mitä”. Siitä sitten jatkoin siivouksella ja treenaamisella ja päätinkin sitten laittautua ihan kunnolla koska oli niin hyvä fiilis. Nyt illalla tuli vielä kavereitakin syömään meille ja oli todella hauskaa. Sitten kun alettiin siirtyä tänne S:n luo alkoi se alamäki (miksi sanotaan alamäkeen? Alamäessähän on helpompi liikkua/se on mukavampi verrattuna ylämäkeen?). Kaikki asiat unohtuivat/oli liikaa tavaraa messissä ja sitten se ärsytys sai vallan eikä se ole vielä kunnolla ohi. Yritän tehdä nyt jotain rentouttavaa! Toivottavasti teillä oli mukava päivä x

ps, en tiedä tämän viikon postauksista miten pääsen postailemaan yms., koska S on töissä ja kukaan ei oikein ole täällä lähettyvillä, että voisi ottaa kuvia :s

// (I can’t choose the font colors on S’s computer?) Hi lovelies. Arrghh this day has been 65% lovely and 35% annoying af. After waking up I ate breakfast and decided that I’ll start reading this book which my dad had bought me few weeks ago (I’ll tell you more about this book later). That book is really inspiring and gives you that ”holy crab, I’m gonna get stuff done today”. Being ’inspired’ by this book I continued my day by cleaning up the house little bit and doing some workout. And after these I decided to do a nice makeup and put on some nice clothes because I was feeling so good. And in the evening we had some friends over for some dinner and we had a really good time. And after that was when the downhill started (why is it called the ’downhill’? Isn’t that the easier/more enjoyable way to go compared to uphill?). I forgot literally evvverrythaang and we had too much stuff to take with us and then I just got so annoyed that it overruled any other feelings I had and I’m actually still a bit annoyed. I’ll try to do something relaxing! I hope you had a great day x

ps, I’m not so sure about how I’m able to post during this week – we’re at S’s house and he’ll be at work during the days so there isn’t anyone near me to take photos etc. :s

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Pop of blue

  1. Voi ihana kuulla!:-) toivottavasti jatkat lukemista x ehdoton suosikki on Kampaamo Atelje ja toinen hyvä missä oon käynyt on Avantgarde! Kiitos samaa sulle x

    Tykkää

  2. Moikka! Oon joskus lueskellut sun blogia ja löysin sen muutama päivä sitten uudestaan. Nyt huomaan klikkaavani tänne päivittäin! Jotenkin tykkään sun tyylistä ja blogisi fiiliksestä 🙂 oon muuttanut hiljattain Turkuun ja nyt tarvis löytää hyvä kampaaja täältä.. Käytkö itse kampaajalla Turussa? Mitään vinkkejä hyville kampaajille? Hyvää loppukesää :)!

    Tykkää

  3. Hei mikä sen kauppakeskuksen nimi on josta puhuit videolla jossa kerroit tukholman ostoksista jossa oli se Nyxin osio?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s