Summer days with Vitamin Well

IMG_0805

IMG_0809

IMG_0807

IMG_0806

IMG_0810

IMG_0811

IMG_0808

Hei ihanat. Minuun otettiin n. pari viikkoa sitten yhteyttä Suomen Vitamin Well yhtiöstä. He kysyivät olisinko halukas kokeilemaan heidän juomiaan – ja koska en ole ennen niitä maistanut – suostuin mielelläni. Vaikka minua ei pyydetty tekemään postausta halusin silti tehdä.

Olen yrittänyt nyt keväästä saakka parantaa veden juontia. Ja koska tiesin suurin piirtein kyseisten juomien positiiviset vaikutukset, oli se yksi tärkeimmistä syistä miksi suostuin vastaanottamaan heidän juomiaan. Minulle lähetettiin kahta eri juomaa

Vitamin Well Antioxidant:

 • Sisältää C+E vitamiinia
 • Seleeni + mangaani
 • Persikan makuinen
 • Suojaa kehon soluja
 • Vitamiineja, seleeniä, mangaania, kuparia ja sinkkiä sisältävä vesi edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta
 • Käytetty ainoastaan hedelmäsokeria
 • Hiilihapoton

Vitamin Well Care

 • B12 vitamiini
 • Biotiini + foolihappo
 • Punaisen greipin makuinen
 • B12 vitamiini ja foolihappo osallistuvat solujen jakautumiseen
 • Biotiini ylläpitää hiuksien ja ihon kuntoa
 • Käytetty ainoastaan hedelmäsokeria
 • Hiilihapoton

Plussaa näissä juomissa – siis kaikkien vitamiinien yms. lisäksi – niiden hiilihapottomuus ja hento maku. En ole oikein ikinä ollut makeutetun veden ystävä, mutta näiden aika ”laimeiden” makujen ansiosta jaksan itsekkin näitä juoda. Miinuksena on yksittäisen pullon hinta ja se, että avattu pullo tulee juoda sinä päivänä.

Olen vetänyt näitä ihan olan takaa tässä muutamana päivänä ja pakko hidastaa, koska tosiaan en halua maksaa näistä niin paljon. Mielummin sitä ostaisi jotain halvempaa ja tässä tapauksessa lähes jokainen pieni limu pullo maksaa vähemmän. Mutta onneksi he lähettivät näitä minulle; nyt saan sujautettua super helposti joka päivä yhden mukaankin jos täytyy jonnekkin lähteä ja pysyy se juominen terveellisenä.

Oletteko te maistaneet näitä? Mitkä ovat teidän ajatukset?

Kyseiset tuotteet lähetettiin minulle veloituksetta.

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Summer days with Vitamin Well

 1. Joo mäkin tykkään tosi paljon itse maustaa omat vedet! Ja aika jännä, eli niissä sitten onkin enemmän sokeria kuin luulin.. Höh!

  Tykkää

 2. Tykkään ihan hirveesti näistä juomista, mutta ainoa miinus..Aika iso miinus on se, että näissä on ihan hirveesti sokeria. :/ Ettei niin terveellisiä ole kuin mainostavat. Parasta on maustaa itse hanavettä esim sitruunalla, mintulla, kurkulla, marjoilla jne.. Jää ainakin turhat sokerit ja kemikaalit veks! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s