Finally

IMG_0861

IMG_0863

IMG_0860

IMG_0859

IMG_0865

IMG_0858

IMG_0862

IMG_0864

IMG_0866

Top, shoes & bag: Zara / Shorts: Gina Tricot

Ahh, vihdoin kesä tuli! Olen niin iloinen, että voi vihdoin pukeutuakin sen mukaisesti. Tosin tänä vuonna oma kesä jää hieman lyhyeksi – tiistaina olenkin jo koulussa. Alkuperäisen suunnitelmani mukaan minun tuli pitää välivuosi, mutta nykyään opintopaikkaa ei pidetä ’varattuna’ ellei ole armeijaa tai jokin terveydellinen syy. Joten aloitan Turun ammatti-instituutissa ja menen opiskelemaan YO pohjaista liiketalouden perustutkintoa. Monet ovat sanoneet, että tämä on hyvä pohja minun tuleville opiskelusuunnitelmille.

Kävimme tänään Rosalien kanssa Blankon brunssilla ja kävimme sen jälkeen napsimassa parit kuvat. Olen nyt päättänyt alkaa panostamaan hieman enemmän kuviin ja Rosalie on, toistaiseksi, lupautunut niitä ottamaan! Jee olen ihan innoissani haha.

// Ahh finally summer is here! I’m so happy that we can finally dress like it. Although my summer is going to be a short one this year – my school starts on Tuesday. According to my original plan I was supposed to have a gap year, but nowadays schools won’t ’hold’ your spot for a year unless you’re going to army or you have some medical issues. 

Me and Rosalie went to have brunch at Blanko today and after that we went to take these outfit photos. I’ve decided to put more effort on my photos here on blog and so far Rosalie has agreed to help me with them! Yay I’m so excited haha.

Nora

10 kommenttia artikkelissa “Finally

  1. Mistä oot ostanut ja jos netistä niin miten Urban Decayn meikkejä? Olen halukas saamaan samaiselta merkiltä sen peiteväripuikon. Kiitos etukäteen avusta 🙂

    Tykkää

  2. Täydellinen asu ja täydellisiä kuvia! Voisit laittaa tumblriin näit sun omia kuvia 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s