Exciting news

IMG_1024

IMG_1020

IMG_1026

IMG_1022

IMG_1028

IMG_1021

IMG_1027

IMG_1025

IMG_1023

IMG_1030

IMG_1029

Top & sunglasses: Asos / Skirt, shoes & leather jacket: Zara / Bag: River Island

Hihii piti pitää tämä yllätyksenä siihen saakka kunnes se tapahtuisi, mutta minut vähänkin tuntien tietää etten tällaisia pysty pitämään salassa – minä ja S muutetaan yhteiseen asuntoon Turun keskustaan n. 1-2vk päästä! Jee olen niin iloinen koska talon sijainti on ihan ideaalinen meille molemmille ja koska talo on aivan uusi, on asuntokin ihanan moderni. Nyt olenkin jo ihan hulluna katsonut kaikkia sisustus juttuja yms.! Nyt tämä intoilu saa jäädä tältä kertaa tähän; pakko mennä nukkumaan. Kauniit unet x

// I was supposed to keep this as a secret until it actually happened but if you know me even a little bit you might know that I’m not very good at keeping things like these as a secret – me and S are moving in together to this apartment located in the centre of Turku. We’ll be moving approximately in one to two weeks! Yay, I’m so happy because the place where our building is located is ideal for both of us and because the building is so new that means that our apartment is really modern and I love it. I’ve already been looking for all these decor stuff etc.! But this is it for this time; I have to go to sleep. Sleep tight x

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Exciting news

  1. Oiii! onneksi olkoon 🙂 Odotan jo innolla kaikkia sisustusblogi postauksia! Olisi ihana nähdä kuvia ja kuulla tarina et mistä ja miten saitte asunnon 🙂

    Tykkää

  2. Voi että miten ihana kuulla, olen onnellinen teidän puolesta!:) vaikka itsellä vähän huono päivä, toi tää postaus silti hymyn huulille! Saako udella että muutatteko vuokralle vai kuinka?:) ei ole pakko vastata tietenkään. Ihanaa yhteiseloa teille x)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s