Ready for Fall. . . When ever it may come

IMG_9264

IMG_9263

Mixing this nail polish with these MAC lipsticks – ”Kinda sexy” & ”Creme in your coffee”

Perfect combination for Fall

IMG_9265

Hei ihanat! Siis huh, ette tiedäkkään kuinka paljon on nyt ollut kiireitä tässä tämän muutto homman ja koulun kanssa. Tietenkin kun näihin ”tärkeimpiin” keskittää eniten energian ja ajan niin jää nämä muut jutut hieman vähemmälle. Eilenkin olin vasta 20:00 kotona ja minun piti aloittaa videoiden editointi, mutta ei vain ollut energiaa. Päätin, että aloitan niiden editoimiset lauantaina erään haastattelun jälkeen.

Mutta nyt postauksen aiheeseen – KYNNET! Kynnet ovat oikeasti hieman enemmän ruskeaan taipuvat, mutta jotenkin näissä kuvissa ne näyttävät enemmän liilaaseen taipuvilta. Kävin laitattamassa ne täällä! Ja Heli nämä minulle jälleen kerran loihti. Normaalisti huoltoihin menee n. 1,5h mutta jäimme hieman suistamme kiinni ja se venyi 2,5h. . . Hupsii. Minulla on onneksenne pientä alennuskoodia; geelikynsistä ja muista hoidoista saatte -10% kun mainitsette lukevanne minun blogia. Pian alkaa olemaan syyskynsien aika!

// Hi lovelies! Phew, you have no idea how busy I’ve been with this whole moving thing and with school. Of course when you focus all your energy and your time to ”most important things”, you have less time and energy for all the other stuff. And even yesterday I got home around 8Pm and I was supposed to start editing the videos but I simply didn’t have the energy. I decided that I will start to edit them on Saturday after this one interview.

But now for the topic itself – NAILS! The nails are a bit more brown than they look in these pictures. Usually it takes about 1,5h to make new ones but it took 2,5h yesterday because we simply talked too much! Oops. . .

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Ready for Fall. . . When ever it may come

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s