Comfy outfit for school

IMG_4736

IMG_4733

IMG_4734

IMG_4735

IMG_4732

IMG_4737

IMG_4738

Hei ihanat! Ajattelin jakaa teille eilistä asuani. Meidän koulussamme ei ole minkään näköistä ilmanvaihtojärjestelmää tai mitään sellaista, koska rakennus on niin vanha. Tästä syystä kaikki lämmin ilma varastoituu ylimpiin kerroksiin – ylläri ylläri juuri niissä kerroksissa missä meillä on kaikki tunnit – ja tämän ansiosta tunneilla on hirveän tukala olla. Puhumattakaan siitä kuinka hyvin tuntee sen, kun meikit alkavat valumaan haha! Ja tätä ei yhtään lohduta se fakta, että niissä kerroksissa tulee olemaan talvella jäätävän kylmä. . . J.e.s.

Muuten koulussa on mennyt hyvin ja tässä sitä jo odotellaan ensi viikkoa ja muuttoa. En malta odottaa, että saan jakaa teille kaikkia sisustusjuttuja ja itse asunnon – JEE! Niitä odotellessa.

(älkää unohtako, että saatte For You kauneushoitolan geelikynsistä ja muista hoidoista -10%)

// Hi lovelies! I thought I’d share you my outfit from yesterday. Because we don’t have any kind of climate control in our school, the hot air rises up and it’s nearly impossible to be in the classes that are on the top floors – and surprise surprise almost every lessons we have are on those floors. Not to mention the feeling you get when you feel that your makeup starts melting on your face haha! And it doesn’t make me feel any better that it’ll be freezing in our school on Winter so. . . Y.a.y. 

Otherwise it’s been going pretty well at school and I’ve just been waiting for next week and the move! I can’t wait to share all the decor things with you guys – and not to mention our new apartment.

Nora

3 kommenttia artikkelissa “Comfy outfit for school

  1. Kerrassaan upea asu! Mitkä on muuten sun tän hetken lemppari vaatteet? En malta odottaa kaikkia sisustuspostauksia, elikkä niitä innolla odottaen! 😊😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s