Workout video

Hei ihanat! Tässä olisi nyt ensimmäinen niistä kahdesta videosta. Onneksi tämän editoimisessa ei mennyt kauan. Minulla oli aamulla Turun Sanomiin haastattelu syysmuodista, mutta se ilmestyykin sitten syyskuun lopulla. Nyt kiire jatkuu koska minun pitäisi mennä pakkaamaan vaatteita. . . Adios!

// Hi lovelies! Here is the first video of two that I filmed. I’m so happy that it didn’t take that long to edit this. I had this interview in the morning for our city’s biggest magazine about Fall fashion. But it will be released in the end of September. Now my hurry continues as I have to go and start packing my clothes. . . Adios!

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Workout video

  1. Nyt kyllä pistit vaikeat kysymykset, koska äiti on ostanu nuo kauan aikaa sitten joten en osaa muuta vastata kun, että kannattaa käydä katsomassa kaikki urheilukaupat ja miksei Prismatkin! Ja kyllä ne mielestäni auttavat 🙂 kiitos ihanuus!

    Tykkää

  2. Ihana video 🙂 Mistä tollaset nilkkapainot voi ostaa/kuinka paljon ne suurinpiirtein maksaa? Kuinka painavat painot sulla on niissä ja oletko huomannut niiden todella auttavan 🙂 Rakastan blogiasi kaikin puolin!

    Tykkää

  3. Ihania nää sun videot! Se on hienoa, että teet erilaisia videoita ja postauksia. Huippu 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s