Duo-living

IMG_4531

IMG_4539

IMG_4541

IMG_4533

IMG_4536

IMG_4538

IMG_4532

IMG_4534

IMG_4537

IMG_4540

Hei ihanat pitkästä aikaa! Voi ettäää, ette uskokaan mikä hullunmylly tässä minulla on ollut näiden postausten välissä. Vietimme S:n kanssa eilen ensimmäisen yön täällä uudessa asunnossa. Aamulla oli rehellisesti hieman outoa herätä ja älytä ettei ole koiria joita tervehtiä ja silittää tai äitiä ja isää jolle toivottaa hyvät huomenet. Silti suurimmaksi osaksi minusta tuntuu, että jotenkin vain tarvittiin S:n kanssa tätä ja koska täydellinen asunto melkein tippui syliin niin mitä muutakaan siinä sitten olisi tehnyt? Ja ne jotka tietää millaista muuttaminen on niin varmasti ymmärrätte miksi en ole ehtinyt päivittää melkein mitään some juttuja tässä tämän viikon aikana. Itseasiassa koko meidän kämppäkin on kokonaan valmis vasta n. 1kk päästä.

Tässä postauksessa on siis kyse Turun keskustassa sijaitsevasta sisustusliikeestä nimeltä Duo-living. Kuulin tästä kyseisestä kaupasta koulukaveriltani ja päätimme sitten viime viikon keskiviikkona käydä siellä yhdessä! Voi jos rahaa olisi niin olisin ostanut koko kaupan tyhjäksi. . . Suosittelen käymään! Saatte heidän sivuiltaan vielä lisää tietoa: CLICK!

Mutta nyt en voi rupatella enempää; Minna ja S pakottavat minut laittamaan läppärin pois ja syömään lättyjä haha! x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s