Few snapshots

IMG_4551

IMG_4555

IMG_4554

IMG_4552

IMG_4556

IMG_4553

IMG_4557

Hei ihanat! Ajattelin nopeasti pistää muutaman kuvan tänne, joita olen napsinut n. viimeisen viikon aikana. Aion tietenkin tulla tekemään uudesta kodista postausta, mutta haluan tehdä sen vasta sitten kun kaikki loput huonekalut ovat tulleet (ne ovat tilattuja ja niillä kestää liian kauaaannn aarrghhh). Tosiaan toivottavasti saisin tehtyä ennen lokakuuta. Haluaisitteko video vai kuva postauksen asunnosta sitten kun se on ajankohtainen?

// Hi lovelies! I thought I’d quickly put few pictures in here which I took in the past week or so. Of course I’m going to do a post about our new home but I want to wait until every missing furniture has arrived (we ordered them online and it’s taking foreveerrrhhh aargh). I hope I can get that post in here before October. Would you like that specific post in a picture or in a film?

Nora

15 kommenttia artikkelissa “Few snapshots

  1. Joo videopostaus asunnosta olis ihan mahtava 🙂 saa niin paljon paremman kuvan ku pelkistä kuvista.

    Tykkää

  2. Viimisen kuvan lasi on rakkautta, samoin karahvit ❤ mistä mahtaa olla? 🙂 kannatan myös videota!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s