Safari vibes

IMG_4596

IMG_4590

IMG_4589

IMG_4588

IMG_4595

IMG_4593

IMG_4591

IMG_4592

IMG_4594

IMG_4597

Huh mikä väsymys! Olimme eilen Minnan kanssa viettämässä tyttöjen iltaa ja kyllä se taas otti veronsa haha! Mutta hauskaa oli kyllä sen edestä. Nämä asukuvat ovat rehellisesti n. 1-2 vko vanhoja. . . Ja koska meillä ei ole vielä nettiä täällä asunnossa, täytyy meidän yhdistää netti kännykästä. Siksi nämä postaukset ovat jääneet hieman vähemmälle. Ja tosiaan oma kännykkänni on ollut rikki n. 2 vkoa joten esim. instagram ja muu sosiaalinen media on jäänyt erittäin vähälle. Ähh pakko saada vakuutuksesta pian oma takaisin!

// Phew how tired I am! Me and Minna went out yesterday to have a girls night out and I must say it really took a toll on us haha! But we still had so much fun. These outfit pictures are honestly about 1-2 weeks old. . . And because we don’t have a wifi of our own yet in our apartment we have to connect it through our phones. So that’s why I haven’t been posting that much. And also my phone broke about two weeks ago so I haven’t been able to update any social media that much. Argh I got to have my phone back soon!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s