The underrated ones

IMG_4630

IMG_4631

En ole oman muistini mukaan mielestäni ikinä ennen tehnyt tämän tyylistä postausta. . . No vaihtelu virkistää. Kyseessä ovat siis nämä mielettömän hyvät tuotteet K-Kaupasta. Äitini osti nämä minulle n. 1kk sitten ja myönnän, että ensimmäinen reaktioni oli ”ööööh. . .?”. Tämä oli jälleen kerran oiva opetus siitä kuinka ”kirjaa ei tulisi arvostella kannen takia” tai tässä tapauksessa merkkiä sen toimivuudesta. Itse olen ns. ’rasvoittuvaa’ tyyppiä eli sekä ihoni että hiukseni rasvoittuvat todella herkäsi ja nopeasti. Kasvoille on tietenkin olemassa omat aineensa, mutta en ole ennen voinut käyttää kuivashampoota, koska en ole ikinä löytänyt tarpeeksi hyvää joka pitäisi kyseisen rasvaisuuden poissa hiuksista koko päivän. Tämä tekee sen + vielä tuuheuttaa aivan ihanasti. Ennen jouduin kirjaimellisesti käymään joka aamu suihkussa, koska mikään kuivashampoo ei tehnyt niitä ’luvattuja taikoja’ minulle. Myös kyseinen hiuskiinne on aivan älyttömän hyvää – pito pysyy monta tuntia ja tämäkin tuuheuttaa. En tiedä millä kaikilla tavoilla voisin näitä kehuja! Ja koska hintakin on alhainen suosittelen kokeilemaan näitä vähintään kerran.

Ai niin ennen kuin unohdan – ajattelin kuvata uuden Q&A videon joten pistäkää kysymyksiä tulemaan? Aihetta ei ole – kaikkea voi siis kysyä uudesta kodista vaikka hampaiden pesuun! Huomenna aloitan erään videon editoinnin.

// This product is only available in Finland so there’s not much to say than these are best god damn dry shampoo and hair spray that I’ve ever tried haha! And I’m also going to shoot a Q&A video soon so if you have something you want to ask me now’s that time.

Nora

6 kommenttia artikkelissa “The underrated ones

 1. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseesi?
  Mitä on tulevaisuuden suunnitelmat?
  Tulevaisuuden haaveet?
  Mielipide uudesta koulusta? Maittaako opiskelu?
  Mitä yhtä asiaa toivoisit tällä hetkellä?
  Unelma-ammatti?
  Mitä kaikkea oot harrastanut?
  Mitä aineita kirjoitit lukiossa?
  Vinkkejä tämän vuoden abeille lukemisen suhteen?
  Milloin Santeri menee inttiin?
  Mistä pidät eniten ulkonäössäsi?
  Oletko tyytyväinen itseesi?
  Ps. look book- video ois tosi kiva!:)
  love your blog :*

  Tykkää

 2. Mistä saat ideoita meikkiin ja kuluuko sulla meikkeihin paljon rahaa?
  Kuinka paljon treenaat?
  Mitä blogeja luet?
  Kuinka paljon käytät tavalliseen joka päiväiseen meikkiin ja valmistautumiseen aikaa?

  Tykkää

 3. Mikä on sun suosikki sisustuskauppa?
  Lemppari asia tai kohta uudessa kodissa?
  Ootko tällä hetkellä töissä jossain?
  Mikä on sun unelma/haaveammatti?
  Onko tulossa jossain vaiheessa esittelypostausta asunnosta videon tai kuvien muodossa?
  Tämän hetken suosikkiasuyhdistelmä?
  Mitä tv-sarjoja seuraat?
  Paras elokuva?
  Millainen on tyypillinen päivittäinen aamurutiinisi?
  Omassa kodissa asumisen + ja – .
  Mukavaa jos vastaat 😊

  Tykkää

 4. Mitä olet pitänyt uudesta koulustasi? Onko sulla uudessa koulussasi jo ennestään tuttuja kasvoja vai aivan uusia? Minne ajattelit mennä työharjoitteluun (mikäli koulutukseesi tälläinen kuuluu) ja miksi juuri sinne? Onko Santeri tällä hetkellä jossain koulussa?
  Oletko haaveillut kihloista Santerin kanssa ja/tai oletteko puhuneet yhdessä asiasta? Mitä mieltä olet ylipäätään nuorien ihmisten kihlajaisista saatika namisiinmenosta tai lastenhankinnasta? Onko iskenyt jo koti-ikävä kotikotiin vai tuntuuko oma koti oikeasti omalta? Mistä liikkeistä olette hankkineet kalusteet asuntoonne ja millaisella budjetilla? Kuinka suuri asuntonne on (neliömäärä)? Miten pitkä matka sinulta on nykyisestä kodistasi keskustaan tai kouluun? Olitteko keskustelleet yhdessä Santerin kanssa oman asunnon hankkimisesta pitkään?

  Tykkää

 5. Voisitko tehä postauksen jossa laitat tota kuivashamppoota likaaseen/rasvaseen tukkaan ja sit näyttäisit millanen siitä tulis? Olis tosi mielenkiintosta nähä tuleeko siitä kummonen! Ite just mietin kuivashamppoon ostoa mut en haluis ostaa mitää kallista jos se ei sit toimi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s