Lucky number 19 / Q&A

IMG_4675

IMG_4676

IMG_4674

Muutama kuva tältä päivältä. Täytän tänään 19 ja valitettavasti jouduin viettämään sen hieman sairaana. Onneksi jaksoin silti raahautua kauan odotetulle kampaaja-ajalle! Hieman pituutta otettiin pois ja muotoa paranneltiin.

Ja jos ette huomanneet tätä viime postauksessani niin mainitsen sen vielä tässä – aion siis pian tehdä Q&A videon joten laittakaa kysymyksiä tulemaan!

// Here is few pictures from today. Today I turned 19 and unfortunately I spend it while being a bit sick. Luckily I still had the energy to go to a long-waited hairdresser appointment! I just got it cut a little.

If you didn’t notice this on my last post, I mention it once more – I’m going to do a Q&A video soon so you can ask me questions if you want!

Nora

9 kommenttia artikkelissa “Lucky number 19 / Q&A

 1. Mitä mieltä ”pakolaistilanteesta”? Mitä mieltä Suomen tilanteesta, työttömyydestä, terveydenhuollosta ja muusta ajankohtaisesta?

  Tykkää

 2. Voitko kertoa siitä sun vanhojentanssimeikistä? Mitä se about maksoi ja tehtiinkö siinä kaikki pohjasta alkaen vai vaan silmät ymss? 🙂

  Tykkää

 3. Mitä olet pitänyt uudesta koulustasi? Onko sulla uudessa koulussasi jo ennestään tuttuja kasvoja vai aivan uusia? Minne ajattelit mennä työharjoitteluun (mikäli koulutukseesi tälläinen kuuluu) ja miksi juuri sinne? Onko Santeri tällä hetkellä jossain koulussa?
  Oletko haaveillut kihloista Santerin kanssa ja/tai oletteko puhuneet yhdessä asiasta? Mitä mieltä olet ylipäätään nuorien ihmisten kihlajaisista saatika namisiinmenosta tai lastenhankinnasta? Onko iskenyt jo koti-ikävä kotikotiin vai tuntuuko oma koti oikeasti omalta? Mistä liikkeistä olette hankkineet kalusteet asuntoonne ja millaisella budjetilla? Kuinka suuri asuntonne on (neliömäärä)? Miten pitkä matka sinulta on nykyisestä kodistasi keskustaan tai kouluun? Olitteko keskustelleet yhdessä Santerin kanssa oman asunnon hankkimisesta pitkään?

  Tykkää

 4. Mitä mieltä oot tästä pakolaiskriisistä?
  Kuinka usein käyt salilla?
  Minkä perusteella yleensä haluat ystävystyä jonkun kanssa?
  Seuraatko politiikkaa ja uutisia?

  Tykkää

 5. Miten kuvailisit sun tyyliä kolmella sanalla?
  Minkälaisia asioita arvostat?
  Mikä tekee sut onnelliseks?
  Mikä sai sut innostumaan bloggaamisesta?
  Mikä S:ssa herätti sun huomion ekana?

  Tykkää

 6. ps. en tiiä olisko pitäny laittaa noi kysymykset tonne toiseen postaukseen (siihen Q&A) mut laitoin nyt vahingossa tähän

  Tykkää

 7. Mistä ammatista unelmoit tai millaisten asioiden parissa haluaisit tulevaisuudessa työskennellä? Jäivätkö teidän koirat sun vanhempien luo nyt, kun et enää asu kotona? Onko ollut pelottavaa/jännittävää muuttaa pois vanempien luota? Onko sulla joku julkkis kenen tyyliä ihailet? Haluaisitko asua joskus ulkomailla? Jos saisit kokeilla yhden päivän jotain ammattia, silleen että olisit siinä tosi taitava, niin mikä ammatti se olisi? Haluatko tulevaisuudessa lapsia? Jos haluat lapsia, niin minkälaisista nimistä tykkäät tai että millaisen nimen laittaisit mahdolliselle lapsellesi? Minkälaisia asioita pelkäät? Mitä olet harrastanut pienenä? Mikä on pelottavinta mitä olet joutunut kokemaan/mitä sulle on tapahtunut? Oletko aina ollut kiinnostunut muodista? Onko sun siskolla blogia? Mikä on sun lempikauppa Suomessa ja ulkomailla? Mitkä on sun lempi tv-sarjoja ja elokuvia? Oletko katsonut kaikki Harry Potter leffat? Luetko kenenkään suomalaisen bloggaajan blogia säännöllisesti? Mistä aineesta kirjoitit parhaan yo-tuloksesi? Lempiaineesi lukiossa? Koitko lukion rankkana vai millaisena? Oliko sun koulussa wanhojenristeily? Tykkäätkö joulusta?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s