Current obsessions

IMG_4623

IMG_4627

IMG_4621

Olen kyllä totisesti aivan rakastunut näihin tällä hetkellä – kaktuksiin ja H&Mn uusiin ’Lush Up Vinyl’ (kuvissa näkyvä värillä ’Tuscan blush’) huulikiiltoihin. Mielestäni nämä menevät jo huulipunasta – ne ovat niin pigmenttisiä ja kestävät huulilla ikuisuuden! Ja puhumattakaan meidän uusista, aivan ihanista, kaktuksista. Ne ovat Ikeasta ostettuja.

// I’ve been absolutely in love with these for a while now – cactuses and the new ’Lush Up Vinyl’ (the one you see in the pictures is in the color ’Tuscan blush’) lip glosses from H&M. I consider these as lipsticks because these are so pigmented and they last forever on my lips! And not to forget our new cactuses – they are so pretty. They are from Ikea.

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Current obsessions

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s