Fall is here

IMG_4816

IMG_4820

IMG_4823

IMG_4818

IMG_4821

IMG_4817

IMG_4822

IMG_4819

IMG_4824

IMG_4825

Necklaces: H&M / Vest, bag, jeans: Zara / Cardigan: Element (Samsoe & Samsoe)

Hat: Element (Minimum) / Rings: H&M/ Swarovski/ Timanttiset

Hei ihanat! Tänään on kyllä ollut täydellinen syyssää (onkohan tuo sana yhteen. . . näyttää tyhmältä). Hieman viileää, mutta silti aurinko paistanut eikä ole tarvinnut paksua takkia. Itselläni on kyllä vielä hieman totuttelemista siihen, että itserusketusta ei enää näy naamassa. Mielestäni minulle ei sovi tämä ”normaali ihonväri”- pidän enemmän hieman päivyttyneestä lookista, mutta se vaatii liikaa ylläpitoa ja valitettavasti olen hieman laiskan puoleinen (heh. .) sen asian suhteen. Onko teillä – jotka käytätte itseruskettavaa – ikinä tällaista taistelua itsenne kanssa? Haha en voi olla ainoa! 

Nyt kun alan selättämään tätä flunssaa niin jaksaa taas ottaa kuvia ja tehdä kaikkea vähän enemmän – ihana tunne! Toivottavasti olette selvinneet ilman tätä syysflunssaa.

// Hi lovelies! Today has been the most perfect Fall weather so far – the sun has been shining, the air has been a bit chilly but not too chilly so that I would have to wear a big coat. I, myself, have some adjusting to do with the fact that I don’t have self tan on me. I don’t think that my ”natural skin color” looks good on me and I like my skin more when it’s a bit tanned. But all in all it does take a lot to take care of, I mean the tan, and I’m quite lazy when it comes to that hah. . .  

And now that I’m almost cured from this awful flu and I’ve had more energy to take photos etc.

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Fall is here

  1. Joo niin on! Argh niin ärsyttävää.. Tai pahin osa on se kun se lähtee itselläni niin rumasti 😦 oih! Ootpas onnekas, mulle ei menis tollainen :-/

    Tykkää

  2. Tässä just tänään kauhistelin omalla kohdalla täysin samaa – tuota kalvennutta ihoa siis… Itseruskettavien käyttö jatkuvasti on niin ärsyttävää puuhaa kaiken sotkunsa ja ylläpitonsa kanssa ! Itse ostin jonkin aikaa sitten Acon kasvoille tarkoitetun päivittävän voiteen, joka hoitaa musta asiansa aika kivasti:) päivettää just sopivasti niin, ettei väri erotu ”pohjasta” mutta ei näytä ihan niin kalpealtakaan! Mulla kun ainakin yleensä kasvot on luonnostaan vaaleemmat kun muu kroppa, niin toi on ollut hyvä käytössä! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s