H&M bodys & boyfriend shirts

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ostin n. kuukausi sitten H&Mstä aivan ihanan bodyn. Yllätyin positiivisesti sen mukavuudesta ja kuinka huomaamaton se on vaatteiden alla. Pidän tätä melkein päivittäin – rintsikka osa on ihana ja koko body itseasiassa kokonaisuudessaan. Minulla ei ole ihan kroppaa sen esittelemiseen, mutta pääsette siihen tästä: CLICK. 

// I bought this amazing body from H&M about a month ago. I was positively surprised by how comfortable it is and how unnoticeable it is under clothes. I wear it almost daily – I love the bra part of it and actually I love the whole thing. I don’t quite have the body to show it here but you can get a better look of it by clicking HERE.

Nora

10 kommenttia artikkelissa “H&M bodys & boyfriend shirts

 1. Hei näyttää tosi ihanalt toi body asu ku sulla on tuol alla! 🙂 mut sellanen kysymys heräs ku katoin tuolta h&m sivult tost linkist nii sii ei oo takaa ollenkaa kuvaa niin minkä mallinen toi on niiku ns pyllyn kohtaa?

  Tykkää

 2. Hyvä kysymys… en tiedä yhtään mikä mun iMoviessa on vialla se ei vaan suostu jakamaan sitä videota :-/ pitää varmaan kuvata se uudelleen nyt viikonloppuna tai huomenna ja editoida se uudestaan.. Toivotaan, että se sitten toimisi 🙂

  Tykkää

 3. Hei muistan että tilasit sillon joskus netistä abh luomiväripaletin ja muita meikkejä, muistatko sen nettikaupan nimeä, vai tilasitko suoraan abh nettisivuilta?

  Tykkää

 4. Joo, se tarkottaa mulle kahta asiaa; ”less is more” ja ”quality over quantity” ja mulle se pätee niiku iha kaikes esim. Ihmissuhteis, vaatteis, jne’

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s