Discount code

IMG_0043

IMG_0044

Olen yrittänyt tässä pari viimeistä päivää saada sen Q&A videon jaettua omalle tietokoneelleni tai YouTubeen, mutta se ei vaan onnistu. . . Luulen, että minun täytyy kuvata se uudelleen ja katsoa onko vika joko videoleikkeissä tai sitten iMoviessa.

Mutta nyt itse asiaan – toivottavasti ette ole unohtaneet tätä tarjousta Turun For You kauneushoitolaan. Saatte -10% geelikynsistä ja muista hoidoista kunhan mainitsette lukevanne blogiani. Hyvä aika syyskynsille. Itse taidan ottaa ensi kerralla tumman ruskeat – täydelliset syksyyn!

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Discount code

  1. Moi! Millainen silmämeikki sopisi sun mielestä vanhojen tansseihin babybluen väriselle mekolle, vihreille silmille ja blondeille hiuksille? Oon tykänny paljon sun silmämeikeistä ja pakko kysyä vähän etevämmältä meikkaajalta suuntaa 🙂 Kiitos!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s