by lmn

11

2

Jos ette seuraa minua instagramissa (@norriporri) haluan mainita tästä kyseisestä tilistä myös täällä. Isosiskoni on kahden ystävänsä kanssa perustanut interior inspistilin (@lmninterior). Kaikki kuvat – ainakin tähän mennessä – ovat heidän omiaan, mutta ne ovat aivan ihania. Jos siis tarvitset hieman inspistä omaan asuntoosi tai huoneeseesi – suosittelen seuraamaan!

ps, iMovieni on virallisesti rikki ja sen takia en tiedä milloin saan tänne videoita.

// If you’re not following me on instagram (@norriporri) I’d like to mention about this particular account also here on my blog. My big sister and two of her friends have created this inspirational interior type of account (@lmninterior). All of their pictures – by far – are their own but they are absolutely gorgeous. So if you need some inspiration considering your home or your room – I suggest you follow this account!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s