Fall colors

IMG_0146

IMG_0152

IMG_0147

IMG_0153

IMG_0149

IMG_0145

IMG_0151

IMG_0150

IMG_0148

Cardigan: Weekday / Rings: Timanttiset & Swarovski / Everything else: Zara

Tiedättekö sen tunteen, kun ostatte jotain uutta ja rakastatte sitä niin paljon ettette edes haluaisi pitää sitä koska pelkäätte että käyttäisitte sitä ihan liikaa ja että kyllästyisitte siihen? Noh, minulla on nyt sellainen tilanne tämän takin kanssa. Jos vain pystyisin nukkuisin ja saunoisinkin sen kanssa, mutta koska se on enemmän talvitakkimaisempi yritän säästää sitä talveksi asukuvia varten – en halua ’näyttää sitä liikaa’ syksyn aikana täällä blogin puolella.

ps, olen hukannut, vanhan kännykkäni mennessä rikki, postaustoivelistani, joten jos teillä sellaisia on niin laittakaa kommenttia tulemaan!

// Do you know that feeling when you buy something new and you love it so much that you wouldn’t even want to wear it ’cause you’re afraid that you might ”over use it” and that you’d get quickly bored with it? Well, I have that type of a situation going on right now with this jacket. I would even sleep and go to sauna with it but because it’s more suited for Winter. And I am trying to save it for the Winter outfit photos because I don’t want to show it too much on my blog before that.

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Fall colors

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s