Saturday snaps

IMG_4931

IMG_4930

IMG_4934

IMG_4933

Processed with VSCOcam with c1 preset

Nyt on vihdoinkin selvinnyt miksi olen ollut jo melkein kuukauden kipeänä – koulussamme on hometta ja olen sille allerginen. Tämä on siis tehnyt koulunkäynnistäni yhtä tuskaa; pääkipua, silmien kuivuminen ja niiden turpoaminen, kurkkukipu yms. tälläiset flunssan kaltaiset oireet! Ainakin se saatiin nyt eilen selville, kun kävin lääkärissä. Toivon vain kovin, että nuo lääkkeet helpottaisivat koulunkäyntiä.

Kävin eilen äidin ja isän kanssa Finnish Design Shopin ystävämyynnissä. Tulimme sinne pari tuntia avausajan jälkeen joten tietenkin kaikki parhaimmat oli jo viety, mutta onneksi ei ollut tarkoituskaan mitään ostaa vaan vain katsella tavaroita. Ja olen ihan iloinen ettei löytynyt mitään, koska kassajono oli n. yhden tunnin pituinen!! Tämän ystävämyynnin jälkeen suuntasimme toiseen – tällä kertaa Elementin. En ole vuosiin löytänyt sieltä mitään, mutta eilen löysin kolme maailman ihaninta takkia (?!). Ja sieltä menimme lääkärin kautta Kotipizzaan hakemaan ruokaa ja sitten äitinikin yllätti minut – hän oli ostanut yhdeltä isosiskoni ystävältä erään Marc Jacobsin kassin jonka hän oli ilmoittanut myyvänsä Facebookissa. Surkeana olin sinne vain kommentoinut ”ostaisin jos en olisi näin köyhä opiskelija” ja äitini olikin sitten tämän keskustelun nähnyt ja ostanut sen minulle yllätykseksi koska olen ollut ahkera koulun ja kaiken suhteen. Maailman ihanin yllätys x

Ja tosiaan minusta oli eilisessä Turun Sanomien Extrassa juttua! Hieman syysmuodin ”must have” jutuista ja muutamia asuvinkkejäkin sieltä löytyy! Oli outoa lukea tuollaista haha.

// Well I found out yesterday why I’ve been sick for this past month. We have some mold in our school and because I’m allergic to it I’m getting these all kinds of symptoms such as headache, my eyes are really dry and they feel swollen, my throat hurts etc.. These are quite flu type of symptoms. I’m just hoping those medicines will make it a bit easier for me to go to school.

I went to this furniture sale yesterday called Finnish Design Shop with my mom and dad. We got there about two hours after they had opened so you can believe that there wasn’t that much things left. But luckily there wasn’t anything we ”had to buy”. We were just looking out of curiosity. But thank god we didn’t find anything the line for checkout was almost one hour long!! After this sale we headed for another one – this time it was by this store Element. We have gone there for as long as they have done it. And this is an annual thing. I haven’t found anything from that sale in years but yesterday I found three most gorgeous jackets (?!). And after that we went to the doctors appointment and then we got some pizza and went to my mom’s and dad’s place. And my mom surprised me with this bag she had bought for me from one of my big sister’s friend. She was selling it on her Facebook page and I wrote on that photo that ”I would buy this if I wasn’t a poor student”. And my mom saw that comment and she bought it for me because I’ve been working so hard at school and here at home, with blog and everything like that. That was the sweetest surprise ever 

And then there was a thing about me on my city’s magazine about Fall fashion. Like the ’must have’ things and few outfit tips! Haha that was so weird to read.

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Saturday snaps

 1. Toi lehtijuttu on kyllä ihan superhieno juttu! Olin ihan innoissani ku näin sut lehdessä 😀
  Ja eikää alko niin paljon hymyilyttää toi sun äiti! Ihana, kun hän osti sul laukun.

  Tykkää

 2. Ja niin toi kohta jäi- ei meilläkään ole varaa syödä ulkona milloin huvittaa yms. Ei ehkä ihan kannata tuollaisiakaan tulla tänne väittämään kun tiedät vain pienen murto-osan elämästäni 🙂

  Tykkää

 3. No eihän mulla ollut rahaa ostaa mitään noita mitä tuossa mainitsin 🙂 ymmärrän kyllä miksi se närkästyttää! Mutta tarkoitin siinä kohtaa sitä ettei ole varaa maksaa tuollaisesta merkkilaukusta, jos tiedät mitä tarkoitan? Siis tarkoitin sitä laukkuasiaa, en yleisesti 🙂 hahah huonosti selitetty

  Tykkää

 4. Ai sä oot köyhä opiskelija? Tuu kertomaan sitkun sulla ei oo kuukauden lopussa kuin kymppi käytettävissä ruokaan. En kutsuisi itseäni köyhäksi, jos mulla olis rahaa ostella vaatteita lähes viikottain (tyyliin kolme takkia elementistä kerralla..) ja muutenkin syödä ulkona silloin kun huvittaa ja muuta vastaavaa. Pliis. 😀 Tiedän että oli varmasti aika vitsillä heitetty mutta usko pois, se ärsyttää kun porukka kutsuu itseään köyhäksi kun ei ole rahaa merkkilaukkuun. Joillain ei ole rahaa välttämättä edes kunnolliseen ruokaan.

  Tykkää

 5. Mäkin yritin etsiä mutta en löytänyt 😦 voit toki yrittää tallentaa tuon kuvan minkä olen tuohon laittanut ja sitten vaikka zoomata? Siinä näkyy meinaan koko teksti 🙂 en oikein muuta keksi.. Kiitos ihana :’)

  Tykkää

 6. Pystyykö tota juttua lukemaan netistä jostain ? 🙂 yritin etsiä mutta ite en onnistunut löytämään 😦
  Ps. Rakastan tyyliäsi ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s