Crushing. . . HARD

image4xxl-2

image1xxl

image4xxl

image4xxl-1

image4xxl-3

Katselin tuossa Asoksen takkeja ihan aikani kuluksi, mutta huomasin rakastuvani enemmän ihan näihin asukokonaisuuksiin. Tiedän, että pitäisi saada melkein kaikki ostettua koko kuvasta näiden lookien saamiseksi, mutta siis herranjestas!! Nämä asut jos nyt saisin niin praise the lord.

// I was watching jackets from Asos, just to pass the time, but I noticed that I started to fall in love more with the whole outfits these models are wearing. I know I’m supposed to buy almost everything they have on in these pictures to achieve these looks. But I mean like oh my god!! If I could just get these outfits then praise the lord.

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s