Chanel SS16

IMG_0473

IMG_0469

IMG_0471

IMG_0470

IMG_0468

IMG_0472

IMG_0474

Photos: Vogue.com

Olipas outoa olla pari päivää ilman läppäriä. Minulta löytyi vihdoin hyvä hetki viedä läppärini korjaukseen iMovien takia. Hain sen hetki sitten huollosta ja voisinkin alkaa editoimaan Q&A videota uudelleen tänä iltana. Tosin lähden tästä pian laittamaan uusia kynsiä For You kauneushoitolaan ja sen jälkeen ajattelimme käydä S:n kanssa hakemassa hieman Hullujen päivien irtonameja!

Oletteko te nähneet jo joltain osalta Chanelin SS16 mallistoa? Valitsin tähän postaukseen lempparini ja herran jestasss!!!! Voisin vaikkapa pyörtyä tähän paikkaan, mutta syön ensin lasagneni. Vogue.com osoitteesta näkee 100 Chanelin SS16 malliston asua. Yritän saada viimeistään perjantaina teille Q&A videota tulemaan x

// These past few days has been odd without my laptop. I finally found a good moment to ge my iMovie fixed. I just picked it up from service and I thought I could start editing the Q&A video later this evening. Although I’m just about to head out of the door because I’m going to get my nails done and after that me and S are going to get some candy!

Have you already seen these beautiful outfits from Chanel’s SS16? I picked few of my favorites for this post and oh my goooosshhh!! I could pretty much faint right now but I want to eat my lasagne first. You can see 100 of their SS16 collection outfits in Vogue.com.

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s