Q&A – get to know me better

Eli tässä nyt olisi tätä videota! Tosiaan jouduin jättämään jonkin verran kysymyksiä pois, koska olen kuvannut tämän n. kuukausi sitten ja jotkin kysymykset eivät ole enää  ajankohtaisia. Mutta omilla mielipideillä sain senkin ajan siitä kulutettua. Ja jotkin aiheet ovat herkkiä minulle joten siitä johtuu tämä yliherkkyys ja huono äidinkielen taito.

Nora

25 kommenttia artikkelissa “Q&A – get to know me better

 1. Heii ihana video ja huippu nähdä kuin aito oletkaan<3! Ja tosi kauunis neule,mistä tällaisia löytyy 🙂 ?

  Tykkää

 2. Eksyin ekaa kertaa tänne blogiisi, oli niin hyvä ja rohkee video että eksyn tänne varmasti vielä uudestaankin 🙂
  Kiva blogi!

  Tykkää

 3. Todella hyvä ja rohkea video, niin hienoo et puhut siitä kuinka tärkeetä on kohdella kaikkia ihmisiä hyvin koska se tuntuu unohtuvan ihmisiltä ja varmasti myös itseltäni välillä. Tsemppiä opiskeluihin ja uuteen kotiin<3

  Tykkää

 4. Olin kipeänä tuona päivänä kun kuvasin ja olin ottanut juuri nokoset niin ehkä se johtuu siitä enkä jaksanut laittaa meikkiä enempää naamaan haha! Kiitos 🙂

  Tykkää

 5. Yleensä sun meikkivideoissa ja muissa sun meikit on niin täydellisesti ja osaat ihan sikahyvin, mut ihmettelen et kui tässä videossa sun nenä näyttää paljon tummemmalta kuin muu naama ja vasen poski paljon vähemmän meikatulta? Kiva video kyllä muuten ja avasi uusia puolia susta!

  Tykkää

 6. oot mun mielestä tosi rohkee kun kerroit tosta mitä sulle on tapahtunut, kun meinasit kuolla. monet tääl varmaan jo tiesi sun sairaudesta mut tää tuli ihan shokkina, oot niin pirtee ja ihanan olonen ihminen etten ois ees voinu kuvitella et oot käyny jotain tollasta läpi. mä oon kans kamala herkistelijä ja kyllä mul tuli pieni itku kun katoin tän videon 😀 älä ikinä anna minkään lannistaa sua tai estää sua saavuttamasta sun unelmia 🙂 gurl you rock!!

  Tykkää

 7. Mun mielestä ehdottomasti paras video sulta, oli ihana nähdä jotenkin uusi puoli susta tai kun olit niin aidon oloinen kun just esim herkistyit!:) onko sulla muuten snapchattia ja oletko pitänyt sitä julkisena? Ihanaa syksyä ja tsemppiä omassa kodissa asumiseen8)

  Tykkää

 8. tosi kiva video!! 🙂 Ja kompaten ylempään kommenttiin tippa linssissä täälläkin.. jotenki toi miten kerroit tosta sun sairaudesta ja siitä miten meinasit kuolla niin sai liikuttumaan ja herkistymään ihan kauheesti 😢 Mut onneks et kuollut kun muuten ei olis sun ihastuttavaa blogias ja ennenkaikkea tollasta ihanaa ihmistä täällä piristämässä meitä ja antamassa meille inspistä ! oot ihana 🙂

  Tykkää

 9. huh mullaki tälläsenä herkkiksenä tuli tippa linssiin ku kerroit tosta sun kipujutusta 😮

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s