Sand Copenhagen reopening party, HKI

IMG_0539

IMG_0581

IMG_0584

IMG_0580

IMG_0578

IMG_0582

IMG_0583

IMG_0579

Blouse & shoes Zara / Jacket: Jofama / Necklace & pants: H&M

Kuten jo aiemmin mainitsin kävimme Rosan kanssa viime perjantaina Helsingissä Sand kaupan uudelleenavajaisissa. Päätimme lähtä Helsinkiin jo päivällä, että ehtisimme käydä muutamassa kaupassa. Tosin olimme niin väsyneitä, koska olimme heränneet aamulla kouluun ja kaiken muun jälkeen, ettemme hirveän monessa kaupassa edes käyneet. Ja olimme pienessä sokerihuumassa ja eihän siitä tullut mitään kun väsynyttä juttua vain tuli toisensa perään haha.

Itse juhlissa viivyimme hieman yli tunnin. Ihmisiä oli paljon ja kaikki näyttivät upeilta. Hetken aikaa siellä oltuamme huomasin kuinka suosikki lehteni (Elle) päätoimittaja astui sisään. Tietenkin hirveänä fanina menin ihan vaikeaksi ja halusin kovasti mennä juttelemaan hänelle. Sanoin Rosalle ettemme lähde juhlista ennen kuin olen päässyt juttelemaan hänelle. Rosan piti tsempata minua, että uskaltauduin mennä juttelemaan. Jännitin niin paljon ja meinasin pyörtyä, mutta kun pääsin hänen kanssaan juttelemaan jännitys katosi hetkestä. Hän oli todella mukava ihminen ja hänen kanssaan oli helppoa jutella. Tapahtuman jälkeen olin ylpeä itsestäni, että uskalsin mennä juttelemaan. Tällaiset asiat kasvattavat paljon!

// Like I mentioned earlier – me and Rosa went to Sand’s reopening party last Friday. We left for Helsinki earlier in the day so that we would have time to visit few stores. Although we were so tired, from waking up in the morning for school and all that other stuff, that we didn’t even visit that many stores. And we both had this little sugar rush going on so you could tell how messed up we were by the things we were talking about haha.

We stayed a little over an hour at the party. There were a lot of people and everyone looked really nice. After a while I noticed that my favorite magazine’s (Elle) Editor in chief walked in to the party. Of course – as a huge fan – I got really nervous and wanted to go and talk to her so bad. I told Rosa that we weren’t leaving the party before I would have talked to her. Rosa had to encourage me so that I could actually do it. I was so nervous I almost fainted but once I got to talk to her the tension went away instantly. She was the sweetest person ever and it was really easy to talk to her. After the party I was really proud of myself that I had the courage to go and talk to her.

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Sand Copenhagen reopening party, HKI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s