Desenio – sneak peek

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hei ihanat! Ajattelin vinkata teille eräästä nettisivustosta, mikäli ette ole jo siitä tietoisia, josta tilasin n. hieman yli viikko sitten muutaman julisteen. Jos itse saisin valita ottaisin jokaisen julisteen kyseiseltä sivustolta ja vaihtoehtoja riittää! Pääsette Desenion sivuilla TÄSTÄNäette sitten lopputuloksen sitten myöhemmin, kun teen asunnostamme postauksen. Vielä muutamia juttuja puuttuu – sohvan mukana tuli väärät jalat, loput ruokapöydän tuolit eivät ole tulleet yms. Pidän sormia ristissä, että kaikki tarvittavat asiat tulevat pian!

// Hi lovelies! I thought I’d share you about this website, unless you’re already aware of it, from which I ordered few posters a bit over a week ago. If it was possible I would take every single poster on that website and there are so many options! You’ll get to the website by clicking THISYou’ll see the result later when I do a post about our apartment. There are still few things that we need that haven’t arrived yet. I’m hoping they’d be here soon so that I can make that post!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s