Sushi panda

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hei ihanat! Minulla on ollut nämä viimeiset päivät todella kiireisiä ja nyt yksi opettaja koulussani päätti, että teen yhden kokonaisen jakson viikon aikana. . . Joten kiirettä tulee pitämään myös seuraavan viikon!

Minut ja neljä muuta bloggaajaa kutsuttiin eiliseksi maistelemaan uuden perheyrityksen perustaman sushi-ravintolan herkkuja. Mielestäni tämä on kaikkein paras sushi-ravintola koko Turussa! Hangossa hinnat ovat aivan liian korkealla ja asiakaspalvelu ei ole hirveän mukavaa. Ja kauppahallin sushia olen kerran maistanut, mutta se ei mitenkään hirveän herkkua ollut. Sushi Pandassa on tähän mennessä ollut parhaimmat sushit mitä olen ikinä syönyt!

Heillä on myös kotiinkuljetus ja hinnat ovat todella hyvät. Kaiken tämän lisäksi he tekevät myös grillattuja susheja. En ollut ikinä ennen maistanut sellaisia, mutta eilen kun maistoin; herranjestas!!! Uusi lempipaikkani ehdottomasti. Tällaisissa tilanteissa suosin mielummin perheyrityksiä kuin ketjuja. Heillä on myös tämän kuun loppuun mukavat alennukset. Klikkaamalla tästä pääsette heidän nettisivuilleen.

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s