Friday favorites

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Itselläni on rasvoittuva iho ja joskus jopa meikkivoiteet, joilla on matta lopputulos, eivät välttämättä pidä kiiltoa kokonaan pois. Ainakin näiden tuotteiden avulla kiiltoisuus on hieman vähentynyt, muttei kokonaan hävinnyt. Jos tunnistat itsesi tästä kategoriasta niin suosittelen ainakin kokeilemaan näitä edes kerran!

// I have oily skin and sometimes even some foundations, that have a matte finish, won’t keep the sheen away. At least with these products the sheen has decreased but not completely disappeared. If you recognize yourself from this category I suggest you at least try these products once!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s