Helsinki cathedral

Processed with VSCOcam with kk2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jacket, bag, skirt: Zara / Cardigan: Vila / Shoes: Dr. Martens / Rings: H&M

Fluffy pom pom: Gina Tricot

Hei ihanat! Voi että kuinka pitkä päivä minulla onkaan ollut. Kävimme tänään Helsingissä, koska S:llä oli suurlähetystössä haastattelu (tästä aiheesta lisää myöhemmin) ja päätimme lähteä Minnan kanssa matkaan ja käydä muutamilla kaupoilla sinä aikana. Lähdimme tosiaan jo ennen seitsemää aamulla kohti Helsinkiä! Ja koska olen nyt tottunut herämään siinä yhdeksän/kymmenen aikoihin oli se kuudelta herätys aika kauhea. Ja minulle Helsinkiin lähteminen on yhtä tyhjän kanssa jos ei käy syömässä Hard Rock Cafessa!

Väsymys ja migreeni ovat tällä hetkellä saaneet itsestäni voiton joten taidan lopettaa tämän tähän, toivottavasti teillä oli ihana päivä x

// Hi lovelies! Oh my how long my day has been. We went to Helsinki today because S had this interview at the Finland’s embassy (more about this later) and me and Minna decided to go with him so that we could go to some stores while he was interviewed. We left before 7AM so you can only imagine my exhaustion when I had to woke up at 6AM – I’m used to waking up at 9-10AM. And to me it’s not a proper trip to Helsinki unless I go and eat at the Hard Rock Cafe!

But I’ll leave this here because I’m so tired and I have a migraine. I hope you had a wonderful day x

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Helsinki cathedral

  1. Ihanat tumblr style kuvat 🙂 Toi mustavalkonen varsinkin on mun mielestä ihan sika hieno! Välillä just tollaset hieman ns editorial-tyyppisemmät tai artistisemmat valokuvat virkistää ja tuo vaihtelua just niihin aina samantyylisiin perus ’asukuviin’ !

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s