Atelje

Monet ovat kyselleet minulta, että missä kampaajalla käyn. En ole ikinä tehnyt hiuksilleni mitään sen kummallisempaa kuin leikannut milloinkin millaiseksi ja lisäillyt silloin tällöin vaaleita raitoja. Koska käyntini ovat aina todella ’yksinkertaisia’ on eroja ollut vaikea huomata eri kampaamoissa. Käymme äitini kanssa nykyään kampaamo Ateljeessa ja he ovat tehneet sekä vanhojentanssikampaukseni että valmistujaiskampaukseni ja olen molemmilla kerroilla ollut todella tyytyväinen. He ymmärtävät aina hyvin mitä milloinkin haluan ja tietenkin lisäävät siihen ammattilaisen tietoa ja osaamista. Suosittelen heitä todella! Pääsette heidän sivuilleen tästä!

// Many have been asking about where I get my hair done. I’ve never done much about my hair than just cutting it or getting some blonde highlights. Because my visits to the hairdresser’s have always been really ’simple’ it has been hard to compare my experiences in different places. Nowadays me and my mom go to this hairdresser salon called Atelje and they have done my prom and my graduation hair and I’ve been very pleased with what they have done each time. They really understand what one wants and they simply add their professional knowledge. I truly recommend them! You’ll get to their website by clicking this! 

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Atelje

  1. Samoin ihan eri asiaan liittyvä kysymys:D,mutta mitä mieltä sun vanhemmat oli kun päätitte muuttaa S:n kanssa omaan asuntoon, ja kun ekaa kertaa kotoa omille muuttaessasi et muuttanut ensin yksin? Olivatko he ihan mukana jutussa alusta asti,vai kuinka ”varhaisessa vaiheessa” heille kerroitte suunnitelmasta? (:

    Tykkää

  2. Ihan eri asiaan liittyvä kysymys, mutta mikä se koulu on missä nyt opiskelet? 🙂 miten pääsit sinne?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s