Winter wonderland

IMG_1313

IMG_1311

IMG_1308

IMG_1306

IMG_1309

IMG_1310

IMG_1312

IMG_1307

IMG_1305

IMG_1304

IMG_1314

IMG_1303

Sain n. kuukausi sitten kutsun Loviisan Aitan ja Balmuirin yhteiseen iltaan jolla ikään kuin ”avattiin” joulukausi. Nappasin Minnan mukaan ja ajoimme yhdessä Ruskoon torstai-iltana. Tilaisuus oli aivan ihana – emme olisi halunneet lähtä sieltä ollenkaan! Ihmiset olivat niin mukavia – puhumattakaan Loviisan Aitan omistajista. Tilaisuudessa ollut fiilis oli aivan ihana ja jollain ihmeen tavalla rentouttava. . . Mahtoikohan tähän vaikuttaa live bändi, hyvä catering ruoka, hyvä viini, ihana tila ja talo täynnä erilaisia pikku-unelmia? Ehkäpä joo. . Olen 99,99% varma, että mitä ikinä etsitkin se löytyy Loviisan Aitasta. Heillä on nimittäin kaikkea ruokatarvikkeista vaatteisiin myynnissä. Suosittelen suuresti käymään ja varautumaan siihen, että haluat todennäköisesti ostaa jokaikisen tavaran heidän kaupastaan 🙂 Huomaatte varmasti jo kuinka fani olen haha! Pääsette heidän sivuilleen tästä!

Asusta ja ostoksista myöhemmin postausta!

// I got an invitation to this ’welcoming the Christmas season’ type of event about a month ago from Loviisan Aitta & Balmuir. I took Minna with me and we drove to Rusko together on Thursday night. The event was amazing – we didn’t want to leave at all! Everyone was so nice – especially the owners of Loviisan Aitta. The vibe in the event was absolutely wonderful and somehow it was very relaxing. . . I think that maybe the live band, good catering food, good wine, fantastic space and all the ”little dreams” (aka items) that we were surrounded by had something to do with it? I believe so. . I’m 99,99% sure that anything that you’re looking for you can find in their store. They have everything from food supplies to clothes in their store. I highly recommend visiting their store and to prepare yourself for the fact that you actually want to buy everything there 🙂 I guess you can tell how big of a fan I am already haha! You’ll get to their website by clicking this!

I’ll do a post about my outfit and the things I bought later!

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Winter wonderland

  1. Mahtavia postauksia ja ihania kuvia! 🙂
    Ainoa korjattava sana on *Ruskolle, (Rusko- Ruskolla,Ruskolta, ruskolle,jne..) Hehh monet turkulaiset kirjoittavat sen hieman väärin! 🙂 Vaikka ei se niin vakavaa ole!

    Itse ruskolaisena Loviisan aitassa tulee käytyä etenkin talvisin, itse kävin myös joulun avajaisissa. Valitettavasti tuotteet ovat usein niin kalliita, että tulee ostettua jotain pientä koristetta, jos raaskii jotain ostaa. 🙂

    Mukavaa joulun odotusta Nora!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s