Not okay, why?

Lupasin kertoa teille, että mikä on painanut mieltäni tässä n. viimeiset kolme viikkoa, sitten kun aika on parempi. Lyhyesti sanottuna S:ää pyydettiin pelaamaan Amerikkaan erääseen joukkueeseen nimeltä St. Louis Jr Blues. Hän pelaa maalivahdin paikkaa ja häntä pyydettiin heidän ykkösmaalivahdikseen. Tietenkin hän vastasi myöntävästi ja tuen hänen päätöstään parhaani mukaan. Tämä on ollut minulle todella rankkaa, koska olemme olleet yhdessä melkeinpä jokainen päivä viimeiset neljä vuotta. Ja koska olemme juuri muuttaneet ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme tuntuu se aika pahalta, että jään heti asumaan tähän yksin. . . Olen saanut nyt ajoittain paniikkikohtauksia yms. ja yritän koko ajan ajatella positiivisesti. . .  Valitettavasti niitä ajatuksia en ole hirveästi saanut kasaan.

S lähti nyt aamuyöllä St. Louisiin ja en ole oikein saanut nukuttua/oltua sen jälkeen. . . Hän tulee seuraavaksi takaisin hieman yli kuukauden päästä, viipyy viikon ja lähtee ennen uuttavuotta takaisin kolmeksi kuukaudeksi.

Eli jos en vaikuta iloiselta omalta itseltäni, niin nyt tiedätte syyn.

// I promised to tell you what has been going on with me for these past three weeks when the time would be more appropriate. To put it briefly St. Louis Jr Blues hockey team from USA asked S to come and join them. S is a goalie so they wanted him to be their ’first goalie’.  Of course he said yes and I’m trying to support as best as I can. This just has been really tough on me because we have literally been with each other nearly everyday for these past four years. And the fact that we just moved in to our first apartment, and being left alone, doesn’t make this any easier. I’ve now been having panic attacks etc. and I’ve been trying to think positively. . . Unfortunately that hasn’t been as easy as I hoped.

S left now in the middle of the night to St. Louis and I haven’t got any sleep and I don’t even know how to just be. . . He’s coming back in a bit over a month, stays here for a week and leaves before New Year’s Eve and doesn’t come back for another three months.

So if I don’t seem normal, this is the reason.

Nora

25 kommenttia artikkelissa “Not okay, why?

 1. Mun mielestä on aika huolestuttavaa että oot saanut paniikkikohtauksia asian takia jne. Jos ootte todella 4v olleet kiinni toisissanne, niin onkin jo korkea aika opetella olemaan yksin. Jossain vaiheessa S varmaan käy intin jne, ja muutenkin täytyy osata olla erossa toisesta. Kuukausi erossa ei ole kovin pitkään, nauti omasta seurastasi, perheestä ja kavereista. Nää tämä myös mahdollisuutena ja varmasti suhdetta vahvistavana juttuna. Ymmärsin, että lähdit aikoinaan kielimatkalta ikävän takia pois, silloin sen vielä ymmärsi joten kuten, koska olit nuori. Nyt ootte aikuisia ja koita suhtautua asiaan siten.

  Tykkää

 2. Voi ei paljon tsemppiä nora ❤ Toi vaan vahvistaa teidän suhdetta ja kiva että santeri saa toteuttaa yhden unelmansa.

  Tiiätkö sä kuinka kauan se aikoo kaikenkaikkiaan olla siellä? Vuoden vai yli?

  Tykkää

 3. Ymmärrän sinua, nimittäin poikaystäväni lähtee muutaman vuoden päästä vaihtoon saksaan, ja olen jo nyt saanut asiasta paniikki kohtauksia. Mekin asutaan yhdessä joten helppoa se ei tule olemaan.

  Tykkää

 4. Tsemppiä ihan hirmusti sulle! ❤️ Tuli tosi haikee fiilis sun puolesta tätä lukiessa…😢 Rakkaus kestää välimatkatkin. Voimahaleja!

  Tykkää

 5. Voi vitsit. Tsemppii sinne toosi paljon!<3 En voi ees kuvitella miltä tuntuu, itelle tulee haikea olo jo pelkästä ajatuksesta että pitäis olla erossa poikaystävän kans kauan :s Tiiätkö yhtään että kauan poikaystäväs siellä tuon ajan jälkeen on? 😮

  Tykkää

 6. Moi nora! Oon kokenut juuri saman kun poikaystävä lähti vuodeksi pelaamaan ja mietin että miten pärjään yksin ja mitä teen kun jään yksin…siihen kyllä tottuu nopeasti että toinen on poissa

  Tykkää

 7. Kiitos tuhannesti x joo kyllä me tän yli päästään, vaan tosi vaikeaa… voi eikä 😦 oot aivan liia hyvä hänelle ja toi on ihanasti sanottu! Samoin sinulle x

  Tykkää

 8. Kiitos x niin mäkin uskon, täytyy vaan pysyä vahvana.. Oi te olettekin olleet kauan! Toivottavasti ei teidänkää enää tarvitse hirveän pitkään olla

  Tykkää

 9. Tsemppiä hirveesti sulle Nora! Olen varma, että selviätte tästä kun ootte jo olleet niin kauan yhdessä 🙂 Mulla myös omakohtaista kokemusta, entinen poikaystävä muutti ulkomaille ja meille se tarkoitti eroa – tosin itse olisin halunnut yrittää mutta hänen mielestään ero oli parempi ratkaisu. Itse uskon että rakkaus voittaa jos on vain tarpeaksi tahtoa! Virtuaalinen hali sulle ja hyvää joulunodotusta ❤

  Tykkää

 10. Tsemppiä sinne tosi paljon!!😊 Kaukosuhteessa on myös omat hyvät puolensa, vaikka se onkin todella vaikeaa välillä. Se tulee varmasti vain vahvistamaan teidän suhdettanne😌 Nimimerkki 2,5 vuotta kaukosuhteessa tähän mennessä

  Liked by 1 henkilö

 11. Niin paljon tsemppiä!! ❤ olet mahdottoman vahva ihminen varmasti ja oikea rakkaus kestää välimatkankin! Yritä ajatella asiaa siten, että se on vain yksi hyvin hyvin lyhyt vaihe elämässä! xxx Janina

  Tykkää

 12. Tsemppiä sinne päin! 🙂 tiiän tunteen vaikka poikaystävälläni ja minulla onkin ”vain” 450 kilometria väliä eikä olla toisella puolella maapalloa mutta silti tuohon kyllä tottuu, onneksi skypet sun muut on keksitty 🙂 t: vuoden kaukosuhteessa ollut

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s