Hint of the day

Olette varmaan jo huomanneet uuden bannerini? Noh haluaisin vinkata teille tästä ihanasta ihmisestä joka on sen tekemisen takana: Reetta. Reetta on kunnon moniosaaja. Hän taitaa kaiken muun muassa teknisestä blogituesta visuaaliseen suunnitteluun. Jos tarvitsette apua omien nettisivujenne kanssa, suosittelen ottamaan Reettaan yhteyttä. Itsekin olen ihan kelpo tampio tällaisissa asioissa ja Reetasta on ollut suuri apu minulle 🙂 Pääsette Reetan blogeihin tästä ja tästä!

 

// I believe you have already noticed my new headline? Well I wanted to let you know about the lovely person behind it: Reetta. Reetta is a true multi talent. She can help you with technical problems with your website(s) and she is great with visual design. If you need help with your website(s) I recommend that you contact Reetta. I have no idea what to do with all this stuff so she has been a great help for me 🙂 You’ll get to Reetta’s blogs by clicking this and this! 

 

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s