Anastasia Beverly Hills

IMG_1533

IMG_1532

IMG_1534

 

Ostin viime viikolla Skanssin Kicks myymälästä Anastasia Beverly Hillsin DipBrow Pomade värillä Blonde. Ja tämä on ehdottomasti paras kulmatuote jota olen ikinä käyttänyt. Väri on juuri täydellinen minulle ja tuote pysyy ilman kulmageeliäkin koko päivän! Ja koska tuote on todella moussemainen, levittyy se todella tasaisesti ja hyvin. Suosittelen kovasti.

 

// I bought the Anastasia Beverly Hills’ DipBrow Pomade in Blonde last week from Skanssi’s Kicks store. This is definitely the best eyebrow product that I’ve ever used. The color is just perfect for me and it stays on reaally well for the whole day, even without brow gel! And because the texture of the product is really mousse alike it’s really easy to put on. I really do recommend this product to everyone.

 

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Anastasia Beverly Hills

  1. Onko tämä vai anastasian brow wiz sinusta parempi? Entäpä kumpi ”helppokäyttöisempi” ensimmäiseksi kulmatuotteeksi? 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s