Color for winter: nude

IMG_1621IMG_1627IMG_1620IMG_1625IMG_1622IMG_1626IMG_1623IMG_1624

Jacket: Mango / Shirt: Gina Tricot / Jeans & bag: Zara / Shoes: Dr. Martens / Scarf: Balmuir

Nämä kuvat tulevat hieman myöhässä tänne blogiin – niin kuin aina heh. Nämä on otettu viime viikolla ja en ole kerta kaikkiaan ehtinyt tehdä postauksia, koska minulla alkoi tämän viikon alussa työharjoittelujakso H&Mllä! Tähän mennessä olen pitänyt todella paljon siellä työskentelystä. Tosiaan siihen seisomiseen on vielä tottumista ja alussa tämä on aika uuvuttavaa, mutta eiköhän se tässä parin viikon sisällä helpotu 🙂 Alamme nyt Minnan kanssa koristelemaan minun pikkuista joulukuustani! Toivottavasti teille kuuluu hyvää x

// These photos have been taken last week and I’m posting them a bit late – as always heh. I haven’t had the time to make any posts because I have this internship thing in my school and I’m now working at H&M! So far I’ve really liked working there. Although it’s pretty hard to just stand there almost seven hours straight but I think I’ll get used to it in few weeks 🙂 Me and Minna are going to decorate my christmas tree soon! I hope you’re all doing well x

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Color for winter: nude

  1. Olis muuten kivaa jos tekisit postauksen kaukosuhteessa olemisesta ja siitä mitä teille kuuluu? 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s