Skirts, boots, jackets…?

Ajattelin kysyä teiltä mielipidettä yhteen tuleviin postauksiini ja antaa teidänkin äänenne kuulua blogissani! 

Mikä vaatekappale on teille näin talviaikaan vaikea pukea/käyttää? 🙂  Vaatekappaletta jota mainitaan eniten niin sen siis valitsen! 

// I thought I’d ask for your opinion on considering few of my future posts and this is also a great way to get your thoughts on my blog too!


What piece of clothing is hard for you to style in the winter? 🙂 I’m going to use that piece of clothing in my posts that gets most commented!


Nora

8 kommenttia artikkelissa “Skirts, boots, jackets…?

 1. Uggit ja canada goose tyyppiset takit. Niin lämpimät ja melkeenpä must juttu suomen talveen, mutta jotenkin niin rumat ja liian teinimäiset.

  Tykkää

 2. Saappaat! jos on farkut alla niin tuntuu liian ”ankeilta” ja jos taas olisi sukkikset alla niin tulisi helposti kylmä 😦 vaikka saappaista pidänkin..

  Tykkää

 3. OTK-boots!!! Tuntuu että aina ei jaksais tunkea farkkuja niiden alle, ja sukkiksilla tulee helposti kylmä! Sulla kyllä näkynyt hienoja asuja koottuna otk-saapikkaita käyttäen 🙂

  Tykkää

 4. Uggit. Ihanan lämpimät mutta tuntuu välillä pilaavan asuja. Muutenkin kengät yleensä, millaiset olisivat hyvät talvikengät? Pitäisi olla kauniit, sopia joka asuun ja vieläpä lämpimät.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s