How to wear: OTK boots pt. 1

IMG_1031IMG_1149IMG_1077IMG_1051IMG_1024IMG_1067IMG_1099IMG_1140IMG_1158

 

Photos by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Makeup & Hair by: Heli Viili (CLICK, heli.viili@gmail.com)

Tämä on siis ensimmäinen osa ’How to wear. . .’ kokoelmaani! Heli jaksoi onneksi aikaisin tulla luokseni tekemään itsestäni ihmisen näköisen. Lähdimme myös tänään kuvailemaan Heikin kanssa ensimmäistä kertaa ja saimmekin kuvattua kaikki kolme osaa samana päivänä. Ja voin ilokseni sanoa, etteivät meidän yhteiset kuvaushetket jää vain näihin. Tulemme todennäköisesti jatkamaan paljon kuvailua ja sitä en malta odottaa. Niin Heikki kuin Helikin ovat todella taitavia ja sen kyllä huomaa näistä kuvista!

OTK- kengät ovat nyt suuressa suosiossa ja päädyin siihen tulokseen lopulta. Siihen kumminkin pystyy yhdistämään ties mitä – ja se helpottaa todella paljon hameiden käyttöä talvellakin. OTK- kenkiä pystyy siis käyttämään vuoden ympäri, mikä tekee niistä todella käytännölliset. Omani on Zarasta, mutta H&Mllä myydään yhtä hienoja ja hieman edullisempaan hintaan 🙂 Puhumattakaan lukuisista nettikaupoista jotka myyvät monia erilaisia OTK- kenkiä!

// So this is my first part of the ’How to wear. . . ’ collection! Luckily Heli had the energy to come and do my makeup and hair in the morning so that I’d actually look like a human. We also went to take photos with Heikki today for the first time and luckily we had the time to take pictures of all the three outfits from this collection. And I can happily say that this won’t be the only time we’ll be taking pictures together. We’re most likely going to continue taking photos and I can’t wait for that. Heikki and Heli are both really talented and I guess you can already tell that based on these pictures! 

OTK- boots are really popular right now and that is the piece of clothing I ended up choosing. You can pretty much combine them with anything you want and they make it a lot easier to wear skirts in the winter. You can also wear them any time of the year which makes them really practical. Mine are from Zara but H&M also sells them and they are just as nice as the ones from Zara but only a bit cheaper 🙂 Not to mention all the web shops that sell different types of OTK- boots!

Nora

4 kommenttia artikkelissa “How to wear: OTK boots pt. 1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s