Merry Christmas x

IMG_2108IMG_2111IMG_2110IMG_2107IMG_2106IMG_2105IMG_2103IMG_2109IMG_2104IMG_2112

 

Vietimme tämän joulun isosiskoni poikaystävän isovanhemmilla. S tuli myös onneksi mukaan ja tänään sitten olimmekin hänen perheen luona 🙂 Valitettavaa tosin tuo sää, ei yhtään jouluinen fiilis. . . Onneksi ruoka on korvannut sen hyvin ainakin minulle! Aloitamme nyt katsomaan S:n kanssa leffaa – toivottavasti teidän joulunne on sujunut/sujuu mukavasti ja päivänne ovat täynnä iloa ja hyvää ruokaa. Hyvää joulua x

 

// We spent this Christmas at my big sister’s boyfriend’s grandparent’s house. I was so happy that S came with us and today we were with his family 🙂 Although that weather doesn’t make it feel like Christmas at all. . . Thank god the food has brought me that feeling quite well! Now me and S are going to start a movie – I hope your Christmas has been/will be nice and filled with love and good food. Merry Christmas x 

 

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Merry Christmas x

  1. Huomasin sun instassa kuvan Morphen paletista. Jos oot hankkinu sen itelles, nii oisko mahdollista saada siitä jonkulaista postausta:) Oon tosi kauan miettiny just sitä samaista palettia ja aijonki tilata sen nyt loppuvuodesta. Pohdin vaan vielä että koko mattana vai matta/kimaltelevana..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s