It’s not a goodbye

IMG_2915IMG_2878IMG_2903IMG_2949IMG_2919IMG_2897IMG_2940

 

Photos by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Viikko on mennyt todella nopeasti ja S lähteekin jo tänä yönä takaisin Amerikkaan. Onneksi Heikki jaksoi tänään ottaa meistä vielä kuvia. Varmasti monilla muillakin pariskunnilla tulee useimmiten otettua kännykän kautta vain kuvia joten on ihanaa saada näitä ns. kunnollisempiakin kuvia 🙂 Ja pahoittelut tosiaan viime viikon hiljaisuudesta; halusin viettää S:n kanssa mahdollisimman paljon aikaa rauhassa. Toivottavasti ymmärrätte x

// I can’t believe how fast one week has gone because S leaves to America tonight. Luckily Heikki had the time and energy to take some photos of us before he leaves. I believe that many couples, just like us, only have pictures taken with phones, so it’s really nice to have proper photos of us 🙂 And I’m really sorry about last week; I wanted to spend as much time as possible with S without doing anything related to my blog. I hope you understand x

Nora

6 kommenttia artikkelissa “It’s not a goodbye

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s