Fresh start

IMG_2976IMG_3049IMG_3033IMG_2958IMG_2975IMG_2995IMG_3025IMG_2980IMG_3028IMG_2961IMG_2998IMG_3044

 

Jacket & boots: Zara / Dress: Gina Tricot / Scarf: Acne Studios / Bag: DKNY

Photos by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Hyvää uutta vuotta ihanat! Eilinen päivä menikin alkuillasta kaverin luona ollessa ja hieman ennen keskiyötä menimme keskustaan katsomaan ilotulituksia. Tämä päivä meneekin katsoessa Modernia Perhettä, leffoja ja pizzaa syöden! Itse en päättänyt tehdä mitään erikoisempia uudenvuodenlupauksia muuta kuin yrittää olla kaikin puolin parempi ihminen kuin viime vuonna 🙂 Olisi ihanaa kuulla teidän uudesta vuodestanne ja lupauksistanne jos teillä niitä on?

// Happy New Year lovelies! We spent yesterday evening at our friend’s place and just before midnight we left to the city to see the fireworks. Today I’m just going to watch Modern Family, movies and eat pizza! I didn’t make any special ’New Year promises’ except to just be a better person in every possible way than I was last year 🙂 I’d love to hear about your New Year’s evening and your promises if you made any?

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Fresh start

  1. oh my, mä niiin rakastan sun tyyliä ja siitä saa niin paljon inspistä! 🙂 Samoin sun meikeistä, ois kiva saada taas nähdä uutta tutoriaalia

    Tykkää

  2. sun asupostaukset on kyllä aina yhtä inspiroivia! jotenkin ihan sellaisita basic-vaatteista saat tosi kivoja yhdistelmiä luotua! 🙂 uutenavuotena haastoin itseni kirjoittamaan yhden kommentin päivässä johonkin blogiin, joten tässä sitä lupausta jo täytellään! (tosin siis ihan tarkoitan kehuani, että älä ajattele että vaan pakosta kommentoin että lupaus pysyisi :D) jotenkin vaan sitä ihan liian harvoin jaksaa rustailla mitään, vaikka tiiän että se piristää niin kirjoittajan kuin lukijankin päivää :/ mutta hei ihanaa uutta vuotta! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s