Morphe cosmetics

IMG_2445IMG_2446IMG_2447

 

Eräs teistä lukijoista halusi, että kerron oman mielipiteeni kyseisestä kosmetiikkamerkistä. Morphe on Amerikkalainen merkki joten siihen on erittäin vaikeaa päästä käsiksi Euroopan sisällä. Tietenkin aina voi tilata suoraan heidän sivuiltaan, mutta siinä on tietenkin kaikki tullit yms.!

 

Itse rakastan kyseistä merkkiä! Omistan heiltä kuvissa näkyvän luomiväripaletin värillä 35W ja se on yhtä hyvä kuin omistamani Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletit. Ostin Morphelta pari sutiakin ja ne ovat mielestäni parempia kuin esimerkiksi MACin. Heidän kaikki tuotteensa ovat järisyttävän edullisia. Pääsette heidän sivuilleen tästä!

Voin tehdä videon jossa selitän hieman enemmän vaikka sudeista yms. jos sellaisen haluatte nähdä?

 

// One of you readers wanted to hear my opinion on this cosmetic brand. Morphe is founded in USA so it’s really hard to get it inside Europe. Of course you can always order it straight from their website but there’ll be all the customs etc.!

 

I absolutely love this brand! I own their 35W eyeshadow palette that you see above and they are just as good as my Anastasia Beverly Hills eyeshadow palettes. I also bought couple of their brushes and I think that they are better than MAC’s for example. All of their products are really affordable. You can get to their websites by clicking this! 

 

Nora

16 kommenttia artikkelissa “Morphe cosmetics

 1. Heippa! Mulle tuli mieleen sellainen kysymys että saako noita Morphen tuotteita ostettua ihan kivijalkakaupoistakin Jenkeissä? Oon tulossa sinne lomailemaan jouluksi ja mietiskelin että teenkö tilauksen vai odottelenko reissuun ja ostan paikan päältä. 🙂

  Tykkää

 2. Ihan lemppari merkki! Hamstrannut vaihtovuoden aikana 3 palettia ja suti-setin ja luulen että varastot täydennetään ennen kotiin lähtöä vielä.

  Tykkää

 3. Mitä kautta sä sait tuon luomiväripaletin, tilasitko morphen sivuilta vai muualta? Tosi ihanat nuo kaikki värit siinä!!

  Tykkää

 4. hassua että multa on mennyt ihan kokonaan ohi kyseinen merkki, vaikka ahkerasti ulkomaalasia meikkivloggaajia seuraankin! olis kiva nähä paletti (ja sudit) vielä in action, eli joku tutoriaali olisi kiva! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s