My NYE look

IMG_3728IMG_3706IMG_3822IMG_3739IMG_3774IMG_3792IMG_3832IMG_3776-2IMG_3717IMG_3747

 

Dress: Nelly / Shoes: Zara

Photos & edit by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Kuvasimme tänään Heikin kanssa minun uudenvuoden lookkiani ja täytyy kyllä sanoa, että tätä oli hurjan hauskaa kuvata! Löysin punanaamion sivuilta sellaisen ”konfettipyssyn” ja isosiskoni ja hänen poikaystävänsä tulivat auttamaan hieman sen kanssa tämän päivän kuvauksissa. Onneksi saimme koristeilla hyvän fiiliksen kuviin. Ja Heikki on kyllä aivan huippu näissä hommissa.

// Today me and Heikki decided to photograph my New Year’s Eve look and I must say that I had so much fun shooting this! I found this ”confetti gun” in Punanaamio’s website and my bigsister and her boyfriend came over to help us with it. Luckily we got the NYE feeling on with the decorations. And Heikki is the best in his job.

Nora

12 kommenttia artikkelissa “My NYE look

  1. Ihania kuvia! Miten sulla on mennyt nyt työssäoppimispaikassa? Ootko tykännyt olla sielä?:)

    Tykkää

  2. Upeita kuvia ja hieno lookki ! 🙂 Pakko kysyy että oliko sulla rinnoissa jotku kupit tai nänniteipit tms koska ostin just samantyylisen mekon että siinä on tuollanen tosi syvä kaula-aukko ja pähkäilen että mitä sinne alle laittaisin ku ei mitään rintaliivejä pysty laittaa D:

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s