Layering is the key

IMG_3628IMG_3620IMG_3649IMG_3565IMG_3577IMG_3635IMG_3592IMG_3586

 

Photos & edit by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

 

Blouse, vest & cardigan: Zara / Sunglasses: Asos / Leather pants: H&M / Scarf: Acne Studios

Bag: Marc Jacobs / Shoes: Ellos

Hui että mikä väsymys! Minulla on tällä viikolla kuusipäiväinen työviikko ja ainoa miinus puoli on vain se, että kroppa alkaa pikkuhiljaa pettämään. . . Selkä ja jalat eivät kestä seisomista, mutta yritän liikkua mahdollisimman paljon töissä ja levätä vapaa-ajalla – minkä olen todennut yllättävän vaikeasti kun ne ovat myös ainoita päiviä jolloin pystyn ottamaan asukuvia. On ollut aivan ihanaa huomata miten pitkälle jaksaa pienellä henkisellä tsempillä. Ja olen myös positiivisesti yllättynyt siitä kuinka moni teistä käy meidän myymälässä ja puhuu kanssani 🙂 On ollut ihanaa tavata teitä! 

// Oh my how tired I am! I’m working six days this week and the only negative thing about it is the fact that my body is starting to fail on me. . . My back and legs are getting really bad from all the standing but I’m trying to move around as much as possible at work and I try to rest on my free time – but that I have found to be really difficult due to the fact that it is the only time I actually have time to take outfit photos. It has been amazing to realize how far you can go with just a little positive thinking. And I’m also positively surprised by how many of you come to our store and talk to me 🙂 It has been really nice to meet you guys!

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Layering is the key

  1. Heips, tosi kivat kuvat taas! (Kannattaa poistaa koirankarvat mustista vaatteista ennen kuvausta 😀 )

    Tykkää

  2. Multa on mennyt nyt kokonaan ohi se että missä oot töissä? 🙂 Upea asu taas kerran ja upea sinä! x

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s