Perfect Saturday

IMG_5204IMG_5193IMG_5210IMG_5183IMG_5293IMG_5281IMG_5219IMG_5295IMG_5187IMG_5211

Photos & edit by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Jacket & T-shirt: Zara / Jeans & Cardigan: H&M / Shoes: Ellos / Bag: DKNY

Voi että kuinka ihana lauantai oli. Saimme Heikin kanssa kuvattua pari asua ja ilta menikin sitten kavereiden kanssa täällä meillä 🙂 Ihanan rentouttavaa, että nyt minulla on koko viikonloppu vapaata. Aloin jo tottumaan niihin kuuden työpäivän viikkoihin haha! Tänään oli ensimmäinen päivä tällä viikolla (tai oikeastaan kolmeen viikkooon), kun en laittanut herätystä ja se oli aivan luksusta. Sää oli todellakin meidän puolellamme eilen – auringonpaistetta ja yllättävän lämmintä. Mikään ei ollut sen parempaa kun kuvata jokirannassa sellaisessa säässä. Minulla onkin enää vain yhdeksän päivää töitä jäljellä ja sitten jatkuukin koulunkäynti.

// Oh what a lovely Saturday we had. We had the time to take photos of several outfits with Heikki yesterday and I spent the evening at my home with some friends 🙂 It has been very relaxing to have the whole weekend off from work. I was already starting to get use to working six days a week haha! Today was the first day this week (or actually the first time in three weeks) when I didn’t set the alarm and it felt quite luxurious. The weather was truly on our side yesterday – the sun was shining and it was surprisingly warm. It was the best weather to shoot by the riverside. I only have nine days of work left and then it’s time for school again.

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Perfect Saturday

  1. Niiiin ihana toi zaran takki!! Jäi itteäni harmittamaan kun en napannut mukaan alennusmyynneistä :/

    Tykkää

  2. Wow mitä kuvia jälleen kerran! 🙂 Mist keksitte heikin kans noit kuvauspaikkoi ku oon ettiny jotain kivaa taustaa mut en millää keksi 😦

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s